NESTALI SE VRAĆAJU

Snimanje HRT-ove serije u teškim uvjetima: ‘Padala je kiša i derala nas je bura pa smo se mučili sa spašavanjem opreme‘

Bliži se kraj snimanju druge sezone serije "Nestali", a vremenski uvjeti nisu od pomoći na setu. Kiša, bura i nevrijeme otežali su snimanje druge, dugoočekivane sezone ove popularne serije.

I druga sezona serije "Nestali" obilježena je borbom za preživljavanje, a čini se da ni glumcima na setu nije bilo lako. Na samom finišu snimanja "uhvatila ih je" kiša i bura pa su glumci i filmaši iza kamera borili ne bi li spasili opremu.

"U samom smo finišu snimanja, ostala su nam još dva-tri dana i nadam se da će sve proći u redu jer smo ovaj put imali jako teške uvjete. Padala je kiša i derala nas je bura pa smo se mučili sa spašavanjem opreme. Vrijeme je bilo toliko nepredvidivo da smo jedva uspjeli sve odraditi", rekao nam je Joško Lokas, scenarist serijala ‘Nestali’, čija se druga sezona posljednjih mjesec dana snimala u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit i okolici.

image
Četiri nove epizode će se emitirati u jesenskoj shemi HRT-a!
CLINICA STUDIO

Čitajte i: Domaća glumica četrdesete posvećuje sebi: ‘Naučila sam da se u prošlosti nisam dovoljno voljela i cijenila‘

Osječka glumica Sandra Lončarić u ‘Nestalima’ tumači lik Snježane

Četiri nove epizode će se emitirati u jesenskoj shemi HRT-a, a radnja je smještena 4. kolovoza 1995. u vrijeme akcije Oluja Glavnim glumcima, braći Goranu i Bojanu Navojcu, Filipu Križanu, Marku Cindriću, Alanu Katiću i Vedranu Živoliću na kraju prve sezone pridružila se osječka glumica Sandra Lončarić u ulozi Snježane. Redatelj serijala je Kristijan Milić, a direktor fotografije Mirko Pivčević.

Linker
25. travanj 2024 08:56