Facebook/Zvijezde pjevaju
Konačno!

Snimljena prva emisija Zvijezde pjevaju: Uzbuđenja ne nedostaje, očekuje nas nešto neviđeno

Prema ushićenim objavama svih sudionika nove, devete sezone popularne HRT-ove emisije snimanje prve epizode prošlo je i više nego odlično, mentori, natjecatelji, žiri... nisu mogli mnogo toga otkriti, ali vidljivo je da im je pandemijska pauza bila predugačka te da jedva čekaju prikazivanje zakazano za listopad.

Uzbuđenje među osam parova, četiri člana žirija i dvoje voditelja došlo je do vrhunca, kako je vidljivo na brojnim objavama po društvenim mrežama konačno je počelo snimanje emisije "Zvijezde pjevaju".

Nakon dugog perioda mirovanja, karantene i neizvjesnosti, konačno je došla povoljna epidemiološka situacija te se snimanje nove sezone omiljenog showa može odviti prema planu.

No, zbog svima poznatih razloga, do nekih će promjena neizbježno doći. Činjenica da se sedam od ukupno osam emisija snima unaprijed, već onemogućuje da gledatelji daju svoj glas omiljenom paru.

Novi sudionici

A zbog novih termina snimanja, neki najavljeni mentori i zvijezde morali su otkazati sudjelovanje, te ćemo u novoj, devetoj, sezoni gledati sljedeće parove: bivša miss Hrvatske i poduzetnica Josipa Kusić i Sandi.

Zatim glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić; glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović; novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl; glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić; glumac Boris Svrtan i Lea Mijatović; meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc i Vlado Kalember; stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

Tako je mentorica Ivana Kindl koja pjeva s novinarom i urednikom Damirom Smrtićem objavila video, gif, kolaž s njihove probe u studiju. "Zvijezde pjevaju sve u 16", kratko je objavila Ivana.

U žiriju su već prije najavljeni pjevači i autori Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.

Promjene i u glasovanju

Uzbuđenja ne nedostaje ni među ekipom koja se ne natječe, nego odlučuje tko je kakvu ocjenu zaslužio. "Počeli smo sa snimanjem nove sezone Zvijezde pjevaju i jako je uzbudljivo od samog starta! Novi žiri, novi natjecatelji, novo normalno - u emitiranju na HRT-u od oktobra 2020", objavila je Mirela Priselac Remi uz fotografiju stručnog žirija.

Danijela Martinović također je dala naslutiti da nas 3. listopada na programu očekuje nešto posebno i potpuno drugačije.

Sedam emisija će se snimiti tijekom ljeta, a emitirati u jesenskoj shemi, dok će se ona završna emitirati, nadaju se svi, uživo. Zbog toga je došlo i do promjena u glasovanju za pobjednike emisije.

"Budući da će televizijska publika moći glasovati samo u finalnoj emisiji - da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na "plećima" žirija - uveli smo novost: u prvih će sedam emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Naravno, ako epidemiološka situacija to bude dopuštala", objasnili su s HRT-a nešto prilagođena pravila.

Pročitajte i:

Tony Cetinski odustao tijekom vikenda, a sad je show odgodio sam HRT - "Zvijezde pjevaju" gledat ćemo tek na jesen

Remi ima veliku novost: 'Drago mi je da u životu opet postoji nešto zbog čega drhtim'

Rođendan za pamćenje: Danijela Martinović ima poseban poklon za publiku, a pokazala je i novu frizuru

Linker
19. travanj 2024 17:52