Nevena Rendeli i kćer Vita
 Davor Matota
Uranilo proljeće

Špica vrvi poznatim licima, a u zgodne mame s kolicima posebno se gleda...

Iako smo još u veljači i zimskom dobu, s radošću smo dočekali zrake sunca i proljetno vrijeme. Samo to je i potrebno da izađemo van i vikend provedemo na svježem zraku, a tako razmišljaju i domaća poznata lica koja su se isticala u masi zagrebačke špice.

Neki u laganoj šetnji, neki na kavi, nije upitno da lijepo vrijeme svima godi. Poznate mame u šetnju su krenule sa svojim najdražima, pa je tako i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (38) upijala zrake sunca zajedno s malenom kćerkicom Vitom koja je na svijet došla krajem studenog prošle godine. Treća je to kćer voditeljice koja je majka blizanki Mare i Lee koje su se rodile u srpnju 2017. godine. Trendi mama se protiv zubatog sunca borila u klasičnom kaputu u boji devine dlake, a u tim bojama odabrala je i modne dodatke te oči zaštitila sunčanim naočalama.

Spica / Zagreb 14.02.2019. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli i kcer Vita
Davor Matota
Nevena Rendeli i kćer Vita

Spica / Zagreb 14.02.2019. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli i kcer Vita
Davor Matota
Nevena Rendeli i kćer Vita

Još jedna poznata majka uputila se na špicu. Supruga lica s malih ekrana, Tomislava Jelinčića, Ivana s kćerkicom Bugom uživala je u danu, a osmijeh na licu pokazuje da Ivana uživa u majčinstvu koje joj dobro stoji. Nakon tri sina, Buga je u obitelj Jelinčić stigla kao prava mezimica.

Spica / Zagreb 14.01.2019. / foto: Davor Matota /
Davor Matota
Ivana Jelinčić i kćer Buga

Spica / Zagreb 14.01.2019. / foto: Davor Matota /
Davor Matota
Ivana Jelinčić i kćer Buga

A dok je glumica Anđela Ramljak (32) lijepo vrijeme iskoristila za vožnju biciklom, najviše pogleda bilo je usmjereno prema Borni Kotromanić (48) koja je svoju kujicu Stelu šetala Ilicom u vrtoglavo visokim potpeticama.

Spica / Zagreb 14.02.2019. / foto: Davor Matota / Andjela Ramljak
Davor Matota
Anđela Ramljak
Spica / Zagreb 16.02.2019. / foto: Davor Matota / Borna Rajic i pas Stela
Davor Matota
Borna Rajić i pas Stela

Centar grada dobro je mjesto i za romantične šetnje pa je tako hrvatski skijaš Natko Zrnčić Dim (32) u zagrljaju uživao s dugogodišnjom djevojkom Enom Zdunić s kojom ljubav traje više od deset godina. Kazališna i televizijska glumica Barbara Nola (50) modno se uskladila sa suprugom, redateljem Lukasom Nolom (54). Njezina duga haljina cvjetnog uzorka i čupava budnica tamne boje slagala se s njegovim tamnim dugim kaputom i casual trapericama.

Spica / Zagreb 16.02.2019. / foto: Maja Jurovic / Natko Zrncic Dim i djevojka Ena Zdunic
Maja Jurovic
Natko Zrnčić Dim i djevojka Ena Zdunić

Spica / Zagreb 16.02.2019. / foto: Maja Jurovic / Lukas Nola i Barbara Nola
Maja Jurović
Lukas i Barbara Nola

Linker
17. travanj 2024 10:20