Ponosne zajedno

Spice Girls ponovno zajedno: Iako se nije odazivala njihovim pozivima, Victoria je sada okupila slavnu petorku

Megapopularna petorka ujedinila je snage kako bi obilježile Pride mjesec u humanitarnoj kampanji koju je pokrenula njihova članica.

Slavne Spice Girls okupile su se na inicijativu njihove 'posh' članice Victorije Beckham. Iako Vicki nije sudjelovala niti u jednom reunionu koje su nekadašnje pop zvijezde organizirale proteklih godina, sada su se Mel B, Mel C, Emma Bunton i Geri Halliwell odazvale njenom pozivu. Victorija je dizajnirala t-shirte čijom prodajom želi pomoći u problemu beskućništva kod LGTBQ mladeži.

Za kampanju ujedinjene Spajsice izradile su video i objavile ga na svom Instagram profilu. Svih pet pjevačica poziralo je u majici iz kolekcije Pride 2021. na kojima piše "Proud and wannabe your lover" (ponosan/na i želim biti tvoj/a ljubavnik/ca). Na bijelim majicama slova su ispisana u duginim bojama osim riječi 'wannabe' koja je ispisana u crnoj.

"Sto posto prihoda ide genijalnoj Akt charity, koju nastavljamo podupirati u njihovom plemenitom radu kojim žele pobijediti beskućništvo među mladim članovima LGBTQ+ zajednice", piše uz objavljeni video.

Čitajte i: Spice Girls se vraćaju na filmska platna: U planu je nastavak kultnog filma iz devedesetih, ali bez jedne članice

Bitan zajednički cilj

Victoria je na svom profilu još detaljnije objasnila zašto je mjesec Pridea, koji se u cijelom svijetu obilježava u lipnju, važan za nju.

"Pride je za mene proslava onoga da budeš potpuno svoj, a ovogodišnje majice podsjećaju na to. Spice Girs su zaista bile prvakinje u tome da svatko prihvati sebe i druge, da budemo dobri, zabavljamo se i živimo svoj život najbolje što možemo", napisala je ova majka četvero djece.

"LGBTQ+ zajednica mi je jako draga i vrlo sam ponosna da podupirem Pride 2021. sa Spajsicama i Akt-om opet ove godine", dodala je.

Sa spomenutom humanitarnom organizacijom Beckham se udružila već dva puta prije ovoga, ali ovo je prvi put da je u kampanju uvrstila i slavnu grupu Spice Girls u kojoj je pjevala od 1994. do 2000. Slavna grupa imala je nekoliko ponovnih okupljanja tijekom godina, a slavna dizajnerica nije im se pridružila na posljednjem 2019.

Linker
16. travanj 2024 23:20