Šik i u trenirci

Spoj koji najavljuje suradnju? Jennifer Lopez podržala slavnu kolegicu i pritom izgleda sjajno

Glazbenica dane u kući uglavnom provodi u trenirkama i sportskoj odjeći, no pritom ne izgleda zapušteno. Nedavno je priznala da ima dana kada joj je teško pronaći motivaciju da se pridržava strogog režima prehrane i vježbanja.

Ako postoji suradnja za koju smo uvijek spremni, onda su to Jennifer Lopez i Beyoncé. Dvije pop kraljice što god naprave oduševe, a što god dotaknu pretvore u zlato. Dvije superzvijezde kao da su znale da nam ove godine treba malo više veselja pa je J.Lo odlučila pokazati komade iz najnovije Ivy Park kolekcije, svoje kolegice Beyoncé.

Kao što je i za očekivati dizajn koji je predstavila gospođa Carter savršeno pristaje latino divi, a nadamo se da će im sinuti ideja pa će ove dame iduće godine smisle što više zajedničkih kreacija i projekata.

Opuštena na svom kauču, Jennifer je isfurala zlatni look te je s trenirkom boje senfa spojila Timberland gležnjače i Fendi sunčane naočale gotovo identične boje. Trenirka se sastoji od hlača sa širokim nogavicama i majice s kapuljačom koja je odrezana te je u principu crop-top.

Sportski šik

Udobno zavaljena na kauč koji je identične boje, Jen je još jednom pokazala da i sportska odjeća može biti šik. Autor ovih fotografija je Jenniferin zaručnik Alex Rodriguez, s kojim uz njihovu djecu provodi proteklu godinu - uglavnom u četiri zida njihovih raskošnih domova.

No pjevačica je nedavno otkrila da je i ona samo čovjek kojem karantena i pandemija teško pada. Lopez je u intervjuu za Yahoo Life otkrila da joj održavanje zdravlja i strogo režima vježbanja dosta teško pada i mnogo ga teže provodi tijekom pandemije.

Teško pronalazi motivaciju

"Nikad se više nisam borila sa zdravljem i prehranom, a ja sam dosta motivirana osoba. Ali tijekom karantene jednostavno sam nekih dana, znate, osjećala motivaciju da jedem zdravo i vježbam. No, bilo je dana kad jednostavno nisam htjela, nisam vidjela koja je svrha u svemu tome", priznala je Jennifer - koja svakom svojom pojavom u javnosti zapanjuje nevjerojatnom linijom i kondicijom. Ovog ljeta napunila je 52 godine.

"Jedina stvar koju sam pokušala konstantno održati u našem domu je plesanje i igra vani na zraku. Jednostavno bih pojačala glazbu i započela plesnjak... Nekad vam je 15 minuta s djecom sve što trebate. Osim toga natjerati ih da izađu, da se odvoje od računala i elektroničkih naprava za kojima su cijeli dan je sve što trebate učiniti", priznala je pop diva.

Jennifer odgaja dvoje djece 12- godišnje blizance Maxa i Emmu, a s njima u domu često su i djeca iz Alexovog prvog braka Natasha (16) i Ella Alexander (12).

Linker
18. travanj 2024 05:01