Kralj ljubavi

Spojili ih Dalmatineri! Glumica otkrila da je suprug napušta nakon 20 godina: ‘Više me ne voli‘

Bili su dvoje kolega koje se upoznalo na setu velikog filmskog hita, gradili su zajednički život 20 godina, a sada je tome došao kraj, objavila je glumica u tweetu, koji je potom obrisala.

Dvoje glumaca Alice Evans (49) i Ioan Gruffudd (47) u braku su proveli 13 godina, a zajedno su još sedam povrh toga. Engleska glumica i Velšanin upoznali su se davne 2000. na setu zajedničkog filma "102 Dalmatinca", vjenčali su se 2007., a čini se kako je odnosu u kojem su dobili i dvoje djece došao je kraj.

Da je glumica prilično smušena svjedoči i način na koji je objavila vijesti o prekidu - isprva je objavila Tweet, a zatim ga je obrisala, no i to je bilo dovoljno da ga američki mediji snime i objave.

image
Par se upoznao na setu filma '102 Dalmatinca'
IMPRESS/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Tužne vijesti. Moj voljeni suprug/srodna duša već 20 godina, Ioan Gruffudd je obznanio da napušta svoju obitelj, od idućeg tjedna", napisala je u prvom dijelu objave Alice.

"Ja i naše malene kćerkice smo vrlo zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog, osim da 'me više ne voli'. Jako mi je žao", napisala je glumica. Ovu je objavu Evans kasnije izbrisala, a u međuvremenu nije davala komentare na to što je rekla.

Teško razdoblje za obitelj

Glumci su doduše poslali zajedničku izjavu u kojoj su zamolili za privatnost. "Kao što možete zamisliti, ovo je nevjerojatno teško razdoblje za našu obitelj i ostajemo posvećeni našoj djeci. Hvala što poštujete našu privatnost", kazali su.

Gruffudd, koji trenutno glumi u australskoj drami "Harrow", proslavio se ulogama u "Titanicu" i "Kralju Arthuru", u rujnu 2007. vjenčao se s Alice koja je glumila u serijama poput "Izgubljeni" i "The Originals".

O planovima za vjenčanje bili su jako tajnoviti, a organizirali su sve sami. Par je dobio dvije kćeri koje sada imaju sedam i 11 godina. Uoči rođenja starije kćeri, Gruffudd se pohvalio svojim ponašanjem, kazao je da je "praktički najbolji suprug na svijetu, ili barem to pokušava biti".

Tijekom trudnoće svoje supruge glumac je također malo govorio o svom odnosu te opisao kako se njegova uloga mijenjala mnogo puta. "Od ljubavnika postaneš suprug, lakaj, taksi vozač. Imaš toliko uniformi. Slušajte, pravi je blagoslov da sam tamo, kod kuće i da ne radim i da mogu biti tamo za nju", govorio je Ioan u nekim sretnijim vremenima.

Linker
19. travanj 2024 14:30