Omiljena aktivnost

Šprajcu samoizolacija teško pada pa se lijepo odjenuo i izašao: ‘Baš sam se dobro proveo‘

Urednik i novinar još nekoliko dana mora biti u samoizolaciji, no ovi zadnji dani mu najteže prolaze. Šprajc je svojim fanovima pokazao kako krati vrijeme i pošteno ih nasmijao.

Zoran Šprajc ponovno je prepustio kolegici Mojmiri Pastorčić studio RTL Direkta jer se već nekoliko dana nalazi u samoizolaciji. Naime, netko od njegovih bližnjih bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, a Šprajc spada u ugroženu skupinu zbog operacije srca pa se mora posebno čuvati.

Mnogima omiljen televizijski urednik i novinar na Instagramu je već skupio pravu vojsku fanova i svako malo ih obavještava o svom zdravlju i dijeli privatne trenutke. Tako je na sebi svojstven način otkrio kako provodi dane i koja mu je aktivnost za sada najdraža.

"Lijep je dan pa sam se malo sredio i prošetao do kapije. Baš sam se dobro proveo. Možda ću i sutra. A kako vi provodite vrijeme u samoizolaciji?", komično je napisao Šprajc.

Nedavno je poručio kako će u izolaciji biti 10 dana i ako bude sve u redu, vraća se na male ekrane.

Odbacio nezdrav život

Kako je tijekom samoizolacije sam u četiri zida, ipak je prihvatljivo da prošeće po dvorištu jer mora ostati aktivan zbog problema sa srcem. Nakon drugog srčanog udara, koji je doživio u studenom prošle godine, ugrađen mu je i četvrti stent. Operacija je prošla u najboljem redu, a Šprajc se u zadnji čas okrenuo zdravom načinu života pa sada svakodnevno vježba i zdravije se hrani. Društvo mu često pravi i kujica Bela koja ga vjerno prati u stopu.

Prvi put je u bolnici završio 2013. i to na hitnoj operaciji, a zbog problema sa srcem, kako je rekao, krivi stres i neuredan način života. Spasila ga je upravo supruga Lidija koja ga je natjerala da se javi u bolnicu. "I njoj i meni se nabralo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje", napisao je jednom prilikom.

Linker
16. travanj 2024 08:51