Profimedia, Zuma Press
Napunio je 18

Sprema se za rastanak: Angelina Jolie ne može biti ponosnija zbog životnog izbora najstarijeg sina

Najstariji sin Angeline Jolie donio je odluku što želi studirati, a njegova majka puca od ponosa.

Maddox Jolie-Pitt koji je netom napunio 18 godina uskoro kreće na studij, a izabrao je Yonsei sveučilište u Južnoj Koreji gdje će studirati medicinsku biokemiju, otkrivaju izvori za People.

"Primljen je na sveučilište Yonsei i zbog toga ubrzano uči korejski. Zbog toga ima instrukcije iz jezika nekoliko puta tjedno da bude spreman. Angelina se sprema za rastanak. Otpratit će ga na studij krajem kolovoza. Jako je ponosna na njega. Svjesna je da će joj nedostajati, ali spremna je na to", rekao je izvor.

September 12, 2017 - Toronto, Canada - ANGELINA JOLIE WITH HER SON MADDOX - RED CARPET OF THE FILM 'FIRST THEY KILLED MY FATHER' - 42ND TORONTO INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2017, Image: 349101480, License: Rights-managed, Restrictions: * Belgium, France, Germany and United Kingdom Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press
Profimedia, Zuma Press

Njegova braća i sestre; Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13 i 11-godišnji blizanci Knox i Vivienne svakako će ga posjećivati jer je fakultet jako blizu obiteljskog doma u Kambodži.

NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 21: (L-R) Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Maddox Chivan Jolie-Pitt, Prune Nourry and Pax Thien Jolie-Pitt attend the Opening Night of MoMA's Doc Fortnight Premiere of Prune Nourry's Serendipity on February 21, 2019 in New York City. (Photo by Mark Sagliocco/Getty Images for Museum of Modern Art)
Getty Images for Museum of Moder

Ponosna mama već je nekoliko puta naglasila kako gleda na taj izbor.

"Unaprijed se veselim svemu što će napraviti", rekla je glumica, a naglašava kako je to isključivo njegov izbor nakon što su 2018. zajedno posjetili nekoliko sveučilišta.

To je druga lijepa vijest u obitelji nakon što se doznalo da su Angelina i Brad postigli dogovor oko razvoda, a sve ukazuje da će nakon tri godine komplikacija postići dogovor i oko djece. "Cijeli proces razvoda bio je duga, iscrpljujuća bitka za Brada i Angelinu, ali oboje su danas složni da žele biti prijatelji i žele raditi na tome. Shvaćaju da će uvijek morati biti prisutni u životima svoje djece i zato žele doći do točke gdje se mogu družiti i zajedno se smijati radi njih", rekao je izvor blizak modernoj obitelji.

Linker
20. travanj 2024 01:24