instagram
večer za pamćenje

Srdačan susret Barbare Kolar i Zrinke Cvitešić u Londonu nije prošao bez večernjeg izlaska

Ovo putovanje u omiljenu destinaciju za odmor Barbara Kolar će dugo pamtiti. Glumica Zrinka Cvitešić oduševila ju je svojom izvedbom u predstavi "Two Ladies" , a poznata voditeljica za njezinu izvedbu imala je samo riječi hvale.

"Sunce ili kiša, ovaj grad me uvijek razveseli", objavila je fotografiju šetajući Londonom poznata radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar (49) koja je liniju stesala na konfekcijski broj 36.

U intervjuima uvijek naglašava da su joj putovanja avantura potrebna za balans. Već nekoliko puta posjetila je New York, ovih dana odmara na jednoj od svojih omiljenih europskih lokacija. Tamo nije htjela propustiti priliku da pogleda novu predstavu u kojoj glavnu ulogu ima poznata hrvatska glumica Zrinka Cvitešić.

"Lijepa žena, divna osoba, sjajna glumica. Redoslijed nevažan. Hvala ti za genijalnu večer Zrinka Cvitešić !", napisala je u objavi na Instagramu Barbara uz fotografiju iz londonskog kazališta Bridge Theatrea. Snimka otkriva da se se Zrinka i Barbara te njihov prijatelj Rok Juričić družili i nakon predstave "Two Ladies".

instagram


Inače se Barbara i Zrinka poznaju već dugi niz godina. Zrinka je 2006. vladala plesnim podijem showa "Ples sa zvijezdama" gdje je pobijedila u prvoj sezoni showa s Nicolasom Quesnoitom.

"Najljepše što mi se dogodilo vezano uz ovaj show je to da nas gledaju sve generacije: djeca, tinejdžeri, roditelji, bake i djedovi. Stariji ponovno proživljavaju svoju mladost, djeca maštaju o tome kako će i oni jednom biti veliki plesači, a roditelji razmišljaju kako bi se trebali upisati na plesni tečaj. Zato poručujem svim čitateljicama i čitateljima da za ples nikada nije kasno. Osim toga, nema boljeg lijeka za stres od plesa", tvrdila je tada Zrinka Cvitešić koja je talentirana u svemu čega se primi. Osim što je godinama članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, šira publika upoznala ju je kroz glavne uloge u filmovima "Konjanik" Branka Ivande i "Što je muškarac bez brkova" Hrvoja Hribara, a poznato je da je za svoje maslinovo ulje također dobila brojne nagrade.

Linker
19. travanj 2024 16:09