Matej Dokić
silvestrovo koje će pamtiti

Sreća domaćeg sportaša: Vjenčali se u Velikoj Gorici pa otputovali na skijanje

Olimpijski veslač Damir Martin i njegova odabranica Ivana Cvetnić svoj su najvažniji dan proveli s 300 uzvanika, s kojima su feštali sutradan do podneva, a u novi život su se odvezli u - zlatnom automobilu.

- Tulum je bio fenomenalan i siguran sam da se takva fešta neće skoro ponoviti - govori za novi broj Glorije naš proslavljeni veslač Damir Martin (30), koji je na Silvestrovo uplovio u bračne vode. Dvostruki svjetski i europski prvak te olimpijski viceprvak iz Londona i Rio de Janeira na Staru se godinu u velikogoričkoj crkvi sv. Petra i Pavla vjenčao sa svojom vršnjakinjom, magistricom kineziologije Ivanom Cvetnić, koja radi kao profesorica tjelesne i zdravstvene kulture.

Matej Dokić

- U prošloj godini nisam imao osobitih sportskih uspjeha, ali ću je privatno imati po čemu pamtiti i sigurno mi je bila najljepša u životu. S Ivanom sam prohodao na prošlom adventskom sajmu, a zaručili smo se proljetos, nakon pet mjeseci veze - kaže Damir Martin, koji se nakon svadbe sa suprugom zaputio u austrijsko zimovalište Schladming.

Linker
24. travanj 2024 09:12