Profimedia, Face To Face A
Stigla djevojčica

Sreća s petim suprugom: Glumica u 55. godini rodila peto dijete

Plavokosa Dankinja osamdesetih i devedesetih bila je poznati model i glumica, a njezin najpoznatiji suprug bio je Sylvester Stallone.

Brigitte Nielsen, 54-godišnja Dankinja koja je osamdesetih i devedesetih godina u Americi radila kao model, glumica i pjevačica, rodila je još jedno dijete.

Brigitte je sa suprugom Mattiom Dessijem u Los Angelesu dočekala djevojčicu, a par se nakon porođaja obratio medijima riječima: "Presretni smo što je naša predivna kći stigla u naše živote. Ovo je bio dugačak put, ali itekako vrijedan. Nikad nismo bili zaljubljeniji".

Brigitte Nielsen (realbrigittenielsen / 27.05.2018): family getting larger #me #family #brigittenielsen #babybump
Profimedia, Face To Face A

Glumica i 39-godišnji talijanski model u braku su od 2006. godine, a iz prethodnih brakova Brigitte ima četiri sina. Njezin najstariji sin Julian danas ima 34 godine, a najmlađi Raoul 23.

Brigitte Nielsen (realbrigittenielsen / 21.06.2018): greek lunch..in LA ?üňă #foodlover #love
Profimedia, Face To Face A

Od petero muževa visoke plavokose glumice, najpoznatiji je Sylvester Stallone s kojim je osamdesetih u braku bila burne dvije godine.

Sylvester Stallone and wife Brigitte Nielsen circa 1985, Image: 180078493, License: Rights-managed, Restrictions: For Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Hollywood Archive
Profimedia, Hollywood Archive

Linker
25. travanj 2024 03:16