Boris Kovačev / CROPIX
'Još jednom ispočetka!'

Sreća u obitelji Marijane Mikulić: Stiže treće dijete!

Uskrsni blagdani Marijane Mikulić posebno su veseli nakon što je objavila da je u blaženom stanju, a čestitke stižu sa svih strana.

Poznata glumica Marijana Mikulić očekuje prinovu u obitelji! Beba stiže na jesen, a osim 36-godišnje glumice, prinovi se posebno vesele njezin suprug Josip te sinovi Ivan (9) i Andrija (4).

'I eto, tako, još jednom ispočetka. Hvala svima na čestitkama, ljubim, grlim! Ovog Uskrsa i ja sam Kinder Surprise', napisala je na svom Instagramu.

Privatni album/Instagram
Marijana u dućanu za bebe

Marijana koja se proslavila ulogom iz serije 'Ponos Ratkajevih', prošle je godine s 39-godišnjim suprugom proslavila dvanaest godina braka, a to je obilježila emotivnim statusom na društvenim mrežama.
'U početku bijasmo samo nas dvoje... Onda je došao broj jedan, a nakon nekog vremena i broj dva. Postali smo prava mala banda. Naših 12, zbijeno u par fotki... I suza, i smijeha, i ljubavi, i svega lijepoga i ružnoga smo zajedno doživjeli i preživjeli. Mnogo volim mog životnog suputnika, supatnika, partnera, prijatelja i želim nam oboma puno zdravlja, sreće, i još mnoge godišnjice okruženi našim najdražima da provedemo! Živjeli!', napisala je Marijana koja u filmu 'General' redatelja Antuna Vrdoljaka glumi Dunju Gotovinu, suprugu generala Ante Gotovine.

O svom suprugu Josipu koji je docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, ima samo riječi hvale.

'Ne želim sada da zvuči klišeizirano, ali on je meni stvarno najveća podrška. Sad se već naviknuo i ima za sve razumijevanja, zna kad sam luda, kad hiperventiliram, zna kad treba nešto reći, a kad je najbolje da prešuti, rekla je poznata glumica.

Linker
25. travanj 2024 04:31