Biljana Gaurina / CROPIX
otkrila detalje

Sreća u obitelji: Sarah Josipović rodila, pokazala i prvu fotografiju sinčića!

Bivša manekenka i poznata PR stručnjakinja Sarah Josipović postala je majka. Iako joj je termin bio krajem svibnja, sinčić je stigao dva tjedna kasnije.

Kada nam je u studenom prošle godine Sarah Josipović (31), kći Suzy Josipović Redžepagić kazala da očekuje dijete, priznala je kako su ona i otac djeteta Jan Jerič presretni i uzbuđeni zbog prinove. PR stručnjakinja je u Petrovoj bolnici u četvrtak popodne carskim rezom rodila zdravog sina koji je dobio posebno ime - Mak.

- 6.6.2019. rodila se najveća moguća ljubav - Mak Jerič (3.900 kg/53 cm) koji je cijeloj svojoj obitelji na čelu s mamom i tatom Janom donio neviđenu sreću - napisala je uz fotografiju sinčića.

Iako joj je početak trudnoće bio iznimno naporan jer je imala hrpu nuspojava, među kojima i cjelodnevne mučnine, Sarah je do samog kraja radila pa je tako krajem svibnja još uvijek bila uključena u organizaciju Gastro Music Festa na Zrinjevcu u Zagrebu

"Otkako sam trudna, puno više cijenim svoju majku i divim joj se budući da je rodila troje djece, kao i svim mamama i ženama. Ne možeš znati kako je to dok sama ne doživiš", ispričala nam je Sarah u studenom prošle godine, kada je otkrila trudnoću.

Linker
23. travanj 2024 19:01