Eva Amurri s majkom Susan Sarandon
 Profimedia, UPI
obitelj se širi

Sreća u zvjezdanom svijetu: Slavna glumica čeka treće unuče

Treća sreća stiže u obitelj glumice Eve Amurri, kćeri holivudske legende Susan Sarandon. Objavio je to sretni par putem društvenih mreža vrlo zabavnom objavom.

Kći glumice Susan Sarandon, 34-godišnja Eva Amurri, trudna je treći put, a dijete čeka sa suprugom Kyleom Martinom. "Naša srca gore od sreće sada kad smo odlučili s vama podijeliti vijest. No, ako ste konobar, poštar, prometni policajac, knjižničar ili učitelj u Fairfieldu, vjerojatno ste već čuli za sretnu vijest od dvoje naših nevjerojatno uzbuđenih mališana. Svi se veselimo novoj avanturi"

Amurri i Martino već su roditelji dvogodišnjeg Majora i petogodišnje Marlow, a Eva je u svom blogu Happily Eva After otkrila i da je trudna već nekoliko mjeseci i da bi beba trebala stići krajem zime.

Par je prije dvije godine preživio teške dane zbog traume od koje je Eva oboljela od PTSP-ja. Kad im se rodio Major, naime, imali su noćnu patronažnu sestru koja je jedne noći zaspala s djetetom u naručju. Par je spavao kad su začuli djetetov pad na pod. Maleni je zadobio frakturu lubanje te je imao krvarenje u mozgu no srećom ozljede su izliječene bez ikakvih posljedica. No, Eva je dugo bila u depresiji zbog šoka.

From left, actress Susan Sarandon and Eva Amurri attend the 22nd annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium & Expo Hall in Los Angeles, California on January 30, 2016. Photo by /UPI, Image: 272754973, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Eva Amurri s majkom Susan Sarandon

Osim Eve koju je dobila s redateljem Francom Amurrijem, Susan Sarandon ima još dvoje djece: 30-godišnjeg redatelja Jacka Henryja Robbinsa i 27-godišnjeg glazbenika Milesa Robbinsa.

Linker
20. travanj 2024 00:46