Sandra Šimunović / Hanza Media
NAPOKON!

Sreći nema kraja: Stiglo prvo dijete Tamare i Luke Šulića, već su otkrili i ime

Početkom srpnja zvonila su svadbena zvona violončelistu Luki Šuliću i njegovoj odabranici Tamari Zagoranski, a kao kruna ljubavi stigla je prinova.

Novopečeni supružnici napokon su dočekali svoje "malo čudo". Iako je prvo dijete hrvatskog violončelista Luke Šulića (30) i bivše slovenske manekenke Tamare Zagoranski (29) na svijet trebalo stići 15. listopada, prvi plač svog sinčića kojemu je par nadjenuo ime Val čuli su u četvrtak, 2.studenog. Svoju sreću Luka je podijelio i putem Instagrama.

'Naše malo čudo - dječak Val napokon je stigao jučer. I mama i Val su dobro i jako sam ponosan na njih. Za mene je to bilo neopisivo i dramatično iskustvo ... Puno radosti, sreće, brige, suza, smijeha, emocija ... Toliko osjećaja u jednog dana. Obogatilo mi je dušu zauvijek', napisao je.

Romansa traje od 2015. godine, a glazbenik je svoju odabranicu zaprosio krajem prošle godine tijekom putovanja na Novi Zeland. Intimnom ceremonijom u bračnu luku uplovili su 7. srpnja, nakon dvije godine veze, a violončelist je tada otkrio kako mu je to bio najsretniji dan u životu. Dolazak prinove zasigurno je zasjenio vjenčanje, a činjenicu da je postao otac slavit će dugo u noć u društvu najboljeg prijatelja i člana 2Cellosa Stjepana Hausera.

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Zagreb, 280317.
Promocija novog albuma 2Cellos-a Score u Johannu Francku. Promociji su prisustvovali mnogi glazbenici, obitelj i prijatelji Stjepana Hausera i Luke Sulica.
Na fotografiji: Tamara Zagoranski, Luka Sulic.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media

Linker
19. travanj 2024 17:08