Obiteljsko veselje

Sretne vijesti kod britanskog premijera, njegova Carrie rodila je zdravu curicu: ‘Mama i kći su vrlo dobro‘

Treća supruga engleskog političara rodila je njihovo drugo dijete, Borisu Johnsonu njihova kćerkica je sedmo dijete.

Carrie Johnson, supruga Borisa Johnsona, rodila je njihovo drugo zajedničko dijete. Djevojčica je ujedno i sedmo dijete britanskog premijera. Par je ušetao u bolnicu u središtu Londona oko 7:40 u četvrtak 9. prosinca, javljaju britanski mediji. Dva sata prije njihova dolaska policija se pojavila u ustanovi kako bi sigurnosno pripremili teren za dolazak buduće majke.

Gospođa Johnson (33) nosila je zaštitnu masku i u pratnji je ušla u bolnicu putem pomoćnog ulaza, dok joj je tjelohranitelj nosio torbu s potrepštinama. Njezin suprug, također s maskom na licu i zaštitnom vunenom kapom na glavi, u pratnji dva policajca pratio je suprugu noseći kofer koji je izgledao kao bluetooth zvučnik.

image

Boris i Carrie Johnson vjenčali su se krajem svibnja 2021.

AFP/PROFIMEDIA

"Premijer i gospođa Johnson su presretni što mogu objaviti rođenje zdrave djevojčice u bolnici u Londonu, ranije ovog dana. I majka i kći su jako dobro. Par bi htio zahvaliti briljantnom timu porodničara za svu njihovu brigu i potporu", objavila je glasnogovornica para.

Novorođena djevojčica mlađa je sestra njihovog sina Wilfreda, koji je rođen u travnju 2020.

Sretne vijesti iz privatnog života Borisa Johnsona došle su usred nešto težih okolnosti na političkom planu, pobune Torijevaca zbog novih restrikcija uslijed pandemije Covida.

Čitajte i: Boris Johnson ponovno se zavjetovao na vječnu ljubav! Katolički obred nisu spriječila ni dva njegova razvoda

Treća sreća

Boris i Carrie vjenčali su se 29. svibnja ove godine, u Gospinoj kapeli Westminsterske katedrale. Još kao zaručnica dva puta razvedenog premijera Carrie Symonds, željela je katoličko vjenčanje - i dobila ga je bez problema.

Naime zaljubljivi političar prethodna dva braka nije sklopio u katoličkim obredima, s gledišta Crkve ti brakovi kao da nisu ni postojali.

image

Boris Johnson sa sinom Wilfom u Peppa Pig World tematskom parku.

SWNS/PROFIMEDIA

Borisa Johnsona i Carrie Symonds vjenčao je Daniel Humphreys, isti svećenik koji je prije šest mjeseci u Gospinoj kapeli krstio njihovog sina Wilfreda i kod kojeg su išli na zaručnički tečaj. Inače je gospodin Johnson po želji svoje majke kršten u katoličkoj vjeri, no u srednjoj školi je po vlastitom izboru primljen u Anglikansku crkvu.

Boris je želio da Carrie uzme njegovo prezime i ona mu je tu želju ispunila. Samo 30 članova obitelji i bliskih prijatelja nazočilo je njihovom vjenčanju, čak ni njegovi najbliži suradnici nisu znali da Boris sprema vjenčanje, a javnost su tek naknadno obavijestili o nekim detaljima u strogoj tajnosti pripremanog obreda.

Linker
23. travanj 2024 12:40