Instagram
mala avery

Stigla beba: Jedan od najzapaženijih parova kraljevskog vjenčanja dočekao svoju malu princezu

'Ne mogu biti sretniji što smo dočekali curicu. Odgojit ćemo je da bude snažna, uvijek govori što joj je na pameti i u srcu, i da živi bez straha', napisao je tata Adam na Instagramu.

Uz Davida i Victoriju Beckham te Georgea i Amal Clooney, na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle pričalo se i o poznatom američkom glumačkom paru iz hit TV serija.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:   Actor Patrick J. Adams and wife Troian Bellisario arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Ian West - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Patrick J. Adams u seriji 'Suits' glumio je veliku ljubav Rachel (koju je igrala Meghan Markle), a Troian Bellisario proslavila se igrajući Spencer u seriji 'Slatke male lažljivice'.

Na vjenčanju su se pojavili u iznimno elegantnom izdanju, a premda je Troian nosila široku haljinu, nitko još tada nije znao da ispod materijala bež boje skriva mali trudnički trbuščić.

Vijest o trudnoći u javnosti je odjeknula nekoliko tjedana nakon kraljevskog vjenčanja, kad su svijet obišle fotografije romantičnog odmora u Grčkoj, gdje je glumica u jednodijelnom kupaćem kostimu otkrila da je u drugom stanju.

Getty

Par koji nikad nije govorio u trudnoći i koji ne voli javno pričati o svojoj intimi nije se mogao suzdržati, a da ne podijeli rođenje svoje kćerkice s fanovima pa su na Instagram profilima tih poznatih glumaca jutros osvanule fotografije njihove bebice.

Instagram

"Dobro nam došla bebica Avery Adams", napisala je 32-godišnja mama Troian. "Ne mogu biti sretniji što smo dočekali curicu. Odgojit ćemo je da bude snažna, uvijek govori što joj je na pameti i u srcu i da živi bez straha", napisao je ponosni tata uz istu fotografiju.

Linker
25. travanj 2024 11:37