Instagram
ruska milijunašica

Stigla sa zaručnikom: Bivša supruga Romana Abramoviča prije vjenčanja ljetuje na našem otoku

Hrvatska je ove godine top destianacija slavnim osobama iz svijeta showbizza, mode i biznisa. Da ljetuje na našoj obali pohavalila se i bivša supruga ruskog oligarha i vlasnika nogometnog kluba Chelsea.

Urednica modnog časopisa Garage Magazine i bivša supruga Romana Abramoviča (52), Daša Žukova (38), odlučila je dio ljeta provesti i u Hrvatskoj, točnije na Mljetu, kamo je stigla nakon krstarenja Italijom.

Daša je na Instagramu podijelila s pratiteljima trenutke svog ljetovanja, a provodi se u društvu prijatelja i zaručnika, grčkog milijardera Stavrosa Niarchosa (30). Sudeći po fotografijama, društvo je unajmilo bicikle za vožnju otokom i razgledavanje netaknute prirode.

Instagram Story

Ruska ljepotica, 15 godina mlađa od Abramoviča, od njega se rastala prije dvije godine, a u braku koji je trajao deset godina dobili su dvoje djece, sina Aarona Alexandera i kćer Leu Lou. Za njega je to bio krah trrećeg braka, a nakon razvoda, vlasnik nogometnog kluba ostao je "lakši" za 92 milijuna dolara koje je Daša dobila, kao i četverokatnicu na Manhattanu.

MILAN, ITALY - MAY 03:  Dasha Zhukova attends the Fondazione Prada Opening on May 3, 2015 in Milan, Italy.  (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images  for Fondazione Prada)

"Nakon deset zajedničkih godina donijeli smo tešku odluku da ćemo se razvesti, ali ostajemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo zajedno pokrenuli.", objavio je tada bivši par.

Art Basel 2013, the most important Art Trade Fair in the World with Celebrities: Russian Billionaire  Roman Abramowitsch with girlfriend Daria Zhukova, Image: 199886679, License: Rights-managed, Restrictions: *** Germany and Austria Out ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, ddp USA
Profimedia, ddp USA
Roman Abramovič i Daša Zhukova 2013. godine

Utjehu je pronašla u grčkom nasljedniku - zajedno su viđeni već krajem 2017. godine, a na koljeno je kleknuo prije dva mjeseca na proslavi njezinog rođendana. Kako prenose strani mediji, vjenčanje se planira već za ovu godinu.

Svoju vezu u početku su dobro skrivali, a prije romanse poznavali su se i družili kao dobri prijatelji, sve dok između njih nije zaiskrio ljubavni žar.

Linker
25. travanj 2024 14:47