Sretne vijesti

Stiglo i drugo dijete u obitelj holivudskog genijalca: Tarantino i supruga dobili kćerkicu

Jedan od najomiljenijih redatelja u Hollywoodu i njegova supruga u veljači su objavili da čekaju drugo dijete, a ovih dana iznenadili objavom o prinovi.

Quentin Tarantino i njegova supruga Daniella dobili su drugo dijete, nakon sinčića u obitelj je stigla djevojčica. Kako ekskluzivno saznaje People, djevojčica je rođena tijekom proteklog, prazničnog vikenda, kada se u SAD-u slavio Dan neovisnosti.

"Daniella i Quentin Tarantino su sretni što mogu objaviti da je Daniella rodila njihovu malenu djevojčicu 2. srpnja 2022., mlađu sestru Leu, njihovom prvom djetetu", kazao je par u zajedničkoj izjavi.

image

Quentin i Daniella dobili su drugo dijete

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedan od najomiljenijih redatelja u Hollywoodu i njegova supruga koja se bavi modelingom i pjevanjem, u veljači ove godine objavili su da čekaju drugo dijete.

Ova 38-godišnja umjetnica kći je izraelskog pjevača i tekstopisca Zvika Picka, a vezu s 59-godišnjim redateljem započela je nakon što su se upoznali 2009., kada je on u Izraelu promovirao svoj filmski hit Nemilosrdni gadovi (Inglorious Basterds).

Čitajte i: Redatelj Quentin Tarantino i njegova mlađahna supruga daniella drugi će put postati roditelji

Par se zaručio u lipnju 2017., a vjenčali su se u studenom 2018. Njihov sin Leo rođen je u veljači 2020.

image

Quentin i Daniella u vezi su od 2009.

SPLASH/PROFIMEDIA

Prošle se godine Quentin otvorio o svojim očinskim dužnostima, pa je tako u emisiji kod Jimmyja Kimmela otkrio kako su svom prvorođencu odabrali ime. Iako su mnogi možda pomislili maleni nije dobio ime po njegovom dobrom prijatelju Leonardu DiCapriju, s kojim je radio na dva filma Odbjegli Django i Bilo jednom u Hollywoodu.

"Skoro ga nismo tako nazvali, jer bi ljudi mislili da sam ga nazvao po Leonardu DiCapriju. Nema ništa loše u tome, ali... dobio je ime prema djedu moje supruge, ali i zato što u našim srcima.. on je bio naš mali lav", raznježeno je pričao Tarantino o svom malenom Leu u emisiji Jimmyja Kimmela. "Tako on je lav. Tako smo mi o njemu razmišljali", dodao je Oskarovac.

Linker
15. travanj 2024 04:51