tko čeka...

Stiže jedan od najiščekivanijih gostiju! Stanković svog ovotjednog gosta najavio sjajnom forom

Na Facebook profilu HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" voditelj Aleksandar Stanković na šaljiv je način najavio svog ovotjednog gosta.

"Samo ozbiljne ponude u inbox. Goran Bogdan u nedjelju", napisao je Stanković u najavi za ovotjedno izdanje emisije "Nedjeljom u dva".

Jedan od najuspješnijih glumaca s ovih prostora dosad je, inače, bio Stanovićev "nesuđeni" gost, s obzirom na to da u emisiju dolazi iz drugog pokušaja. Nakon prvog je poziva, krajem lipnja prošle godine, naime, svoje gostovanje odgodio jer je nekoliko dana ranije na teniskom turniru "Adria Tour" u Zadru bio u kontaktu s osobom zaraženom Covidom-19 pa je morao u samoizolaciju. Tada ga je Stanković najavio riječima: "Serije su Dostojevski današnjice. One odlično utječu na našu omladinu za razliku od kuge površnosti kojom smo okruženi? U nedjelju širimo temu s glumcem Goranom Bogdanom".

Čitajte i: Goran Bogdan je ponovno u samoizolaciji, a Aleksandar Stanković mora naći novog gosta

Konačno stiže 'nesuđeni gost'

Istaknuo je tada da će razgovarati o Bogdanovoj bogatoj karijeri, zašto više snima u susjedstvu nego u Hrvatskoj, a jedna od tema razgovora trebale su biti i sapunice i pitanje trebaju li renomirani glumci snimati takve formate i može li se živjeti od snimanja filmova. Sve to, skoro godinu dana iskusniji, Bogdan i Stanković pokrit će ovu nedjelju, na posebnu radost gledatelj(ic)a.

Čitajte i: Tko je naljutio Gorana Bogdana? Podignuo 'onaj' prst i poručio: 'Korone još nisam imao...'

Bogdan je, inače, i u pandemiji je imao prenatrpan raspored: paralelno je snimao serije "Područje bez signala" u Zagrebu i "Vrijeme zla" u Beogradu, prošle je zime nominiran za najboljeg europskog glumca za ulogu u filmu "Otac", a osvanuo je nedavno i u spotu "Hejt SLOVEni, još ste živi" sa Severinom Kojić i Hristinom Popović.

Linker
19. travanj 2024 03:05