Profimedia, Pacific coast news
Holivudski baby boom

Stiže još jedna slavna beba!

U intervjuu za australski magazin Jones 38-godišnja glumica otkrila je kako čeka drugo dijete sa svojim dugogodišnjim partnerom glumcem Bobbyjem Cannavaleom.

"Malo sam umorna, ali dobro se osjećam. Svi su bili divni prema meni na snimanju danas, žene uvijek dobivaju malo više pažnje dok su u blaženom stanju, što je fantastično." tim je riječima glumica Rose Byrne otkrila kako čeka drugu bebu. Australka je od 2012. godine u vezi s kolegom Bobbyem Cannavaleom (47), a roditelji su 17-mjesečnog sinčića Rocca.

Rose Byrne, Bobby Cannavale at arrivals for Rei Kawakubo & Comme des Garcons Costume Institute Gala - ARRIVALS 1, Metropolitan Museum of Art, New York, NY May 1, 2017., Image: 330857441, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Steven Ferdman/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Rose Byrne i Bobby Cannavale na Met Gali

Tako je pozornost na snimanju preuzeo zaobljeni trbuščić glumice filma "Djeveruše", a u drugom je planu ostao intervju kojeg je dala s bratom Georgeom (40), talentiranim fotografom koji priprema novu izložbu. Bez obzira na to što žive udaljeni kilometrima - umjetnik živi u Los Angelesu, a glumica se sa svojom obitelji skrasila u njujorškoj četvrti Brooklyn - svoje fotografije uvijek prvo pokazuje sestri. Rose Byrne, Bobby Cannavale i Rocco trenutno su se nakratko preselili u Sydney gdje slavna trudnica snima film "Peter Rabbit".

-New York, NY - 04/29/17
Rose Byrne and son Rocco Cannavale playing in the park with a friend
 
-PICTURED: Rose Byrne, Rocco Cannavale
-, Image: 330630405, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

-New York, NY - 04/29/17
Rose Byrne and son Rocco Cannavale playing in the park with a friend
 
-PICTURED: Rose Byrne, Rocco Cannavale
-, Image: 330630466, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
23. veljača 2021 02:21