VELIKA LJUBAV

Stjepan Hauser s bebom u naručju oduševio Instagram

Na pozornici gledamo njegovu energičnost, u razgovorima osvaja duhovitošću, a njegova romantična strana izvire kad ga fotografi ‘ulove’ u društvu zaručnice, pjevačice Jelene Rozge. Ipak, danas smo imali priliku vidjeti nešto novo, a fanovi su oduševljeni.

Ponos teta, tetaka, ujaka i ujni lako se može mjeriti onim roditeljskim – znaju to svi koji u obiteljima imaju mališane. Takvu je ljubav nedavno osjetio i naš proslavljeni violončelist Stjepan Hauser. Držeći u naručju malenu nećakinju, rastopio je srca fanova diljem svijeta. Jer, što ima slađe od zgodnog muškarca s malenim djetetom u rukama?

My newborn niece is the cutest baby ever!!

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

I dok Stjepan sve o bebama doznaje iz obiteljskih krugova, njegov prijatelj i kolega Luka Šulić ubrzo će sam osjetiti čari roditeljstva. Njegova supruga Tamara Zagoranski njihovo će prvo dijete na svijet donijeti ove zime.

Hoće li dječica koja će ga ubrzo okruživati Stjepanu biti poticaj da krene razmišljati u sličnom smjeru, ostaje za vidjeti. No, jedno je sigurno – iako je mnogima u početku njegova veza s pjevačicom Jelenom Rozgom djelovala neozbiljno, par svakodnevno dokazuje suprotno.

U svojoj ljubavi uživaju već dvije godine, a i ovog su ljeta između brojnih obaveza pronašli vrijeme samo za sebe.

Linker
16. travanj 2024 19:24