Goran Višnjić
 Goran Šebelić / Hanza Media
Pljušte pohvale

Što je Goran bez brkova? Glumac oduševio neobičnim imageom koji rijetkim muškarcima dobro stoji

Poznati Šibenčanin iznenadio je pratitelje, poručio im da nisu sami te da im šalje dobru energiju.

Naš hollywoodski glumac Goran Višnjić oduševio je pratitelje, točnije pratiteljice, objavom na Instagramu. Šibenčanin često dijeli objave koje imaju veze s umjetnošću, stoga su one na kojima je on poseban hit, pogotovo kada je na njima nešto neuobičajenog izgleda, kao sada. Goran je otkrio kako mu izgledaju brkovi, a ovaj pomalo zastarjeli izgled dobro je prošao kod pratiteljica.

"Samo da vas pozdravim i provjerim kako ste. Nadam se da ste dobro. Šaljem vam svima dobru energiju... i stare aute", napisao je Goran uz objavu na Instagramu fotografija je nastala na setu filma "Fatima".

Stari automobili i vintage Goranov styling može se zahvaliti radnji filma koja je smještena prije 100 godina, točnije u 1917. Premijera filma o Gospinom ukazanju u mjestu portugalskom gradiću Fátima najavljena je za kolovoz 2020.

Brk oduševio obožavateljice

Višnjićev crn i njegovan brk, dobio je odlične ocjene kod pratiteljica pa su samo neki od komentara ispod slike bili u ovakvom stilu: "Ovaj izgled s brkovima u potpunosti pozdravljam. Šaljem ti puno zagrljaja iz Italije" ili "Mene možeš provjeriti svaki dan kako sam".

Goran i njegova supruga Eva kod kuće su u samoizolaciji, što je glumac u više navrata istaknuo u svojim objavama, a njihovo troje djece sukladno situaciji s koronavirusom pohađaju nastavu od kuće.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 02:36