ružni istup

Što joj je to trebalo? Pobješnjela pjevačica iz bizarnog i bahatog razloga napala slastičare

Još uvijek nikome nije jasno što li je ovakav javni istup trebao pjevačici Demi Lovato koja je nakon posjeta slastičarni The Big Chill u Los Angelesu, na Instagramu oplela po vlasnicima iz samo njoj poznatih razloga.

Trgovina sa slasticama The Big Chill dobila je besplatnu reklamu koja se isprva činila kao loša, no u konačnici se pokazalo kako joj je Demi Lovato napravila i ne baš tako lošu promociju. 28-godišnjakinja je javno prozvala vlasnike zbog rasporeda njihovih slastica na putu do blagajne, no na nimalo pristojan način.

“Ekstremno mi je teško naručivati tamo jer moram proći kraj tone kolača bez šećera i pokraj druge dijetalne hrane do blagajne. Možete bolje!”, napisala je i optužila vlasnike da šalju štetne poruke brendova ili tvrtki koje odgajaju društvo u kojem se poremećaji prehrane ne samo omogućuju, već i slave.

“Mi nismo ‘dijetni strvinari’. Ispunjavamo sve potrebe naših mušterija posljednjih 36 godina. Ispričavamo se ako vas je to uvrijedilo”, napisali su vlasnici. Demi Lovato pobješnjelo im je odgovorila: “Nije samo to. I vaša usluga je bila grozna. Bezobrazna. Cijelo iskustvo je bilo grozno”.

image
Malu slastičarnicu Demi je napala jer nude dijetalne proizvode.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Demi se očitovala na društvenim mrežama, ali komentari su je nemalo iznenadili. Naime, većina njezinih pratitelja kritizira ovakvo bahato ponašanje.

Šokantno otkriće Demi Lovato: ‘Diler me silovao kad sam se predozirala i ostavio da umrem‘

“Žali se što slastičarna ima kolače bez šećera. Ona je definicija jadnice”, “Zar je očekivala da će na policama biti mrkve i kelj? Ovo je stvarno glupost, posramiti jednu od najboljih slastičarni u Los Angelesu”,,“Upravo je slastičarnu izložila sramoti pred 102 milijuna pratitelja. Upotrebljava svoju slavu kako bi napala slastičarnu, a nisam uopće siguran zašto”, neki su od komentara.

Kasnije se djelomice i ispričala kazavši kako nije imala namjere maltretirati malu tvrtku te da je spremna surađivati s njima i ukazati im na mane i prednosti. Objavila je video u kojem je objasnila zašto su je iznervirali kolači bez šećera, no iscurile su poruke prepiske u kojima prijeti vlasnicima riječima 'Ne želite se zezati sa mnom. Ne nastavljajte s ovim. Pogriješili ste, a kupac je uvijek u pravu. To već znate, slušajte svog kupca i budite bolji'.

Pjevačica je svojedobno bila vrlo otvorena o svojoj borbi s poremećajima prehrane, uključujući odlazak na liječenje bulimije kad je imala 18 godina.

Bila je na rubu smrti, jedva se oporavila, a sada uživa u novoj ljubavi: 'Moram sama izboriti bitke'

Linker
20. travanj 2024 15:07