Ranko Šuvar / Hanza Media
SAMO NJIHOVI SATI

Što Lejla i Tarik rade kad su djeca u školi

Vrijeme za “samo svoje trenutke” mnogim je parovima, posebno onima koji su roditelji, teško pronaći. Ipak, kad su mališani u školskim klupama, a radne obveze to dopuštaju, pojave se i minute vrijedne fotke na Instagramu.

Sunčan jesenji dan u Zagrebu pokazao se kao idealna prilika za Lejlu i Tarika Filipovića. Naš simpatični celebrity par odlučio je opustiti se na Jarunu, a svoju su radost podijelili i na Lejlinom Instagramu. Fotografija je izazvala brojne tople reakcije pratitelja i prijatelja, a lijepa Lejla ju je slatko i jednostavno opisala.

#takomito #nasdvoje

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Bivša Miss Hrvatske i uspješni glumac i voditelj zahvaljujući naravi svog posla često pronalaze vrijeme za sebe, a tada najradije odlaze na zagrebački plac Dolac, jutarnje kave i kolače te šetnju Samoborom ili Jarunom.

Sretni par zajedno odgaja i svoja dva sina; 14-godišnjeg Dina i 10-godišnjeg Armana. Proteklog su si ljeta priuštili divan obiteljski odmor u njezinom rodnom Dubrovniku, ali i u Turskoj, a Instagram je tih dana vrvio njihovom idilom i ljepotama resorta u kojem su odsjeli.

Lejla i Tarik jedan su od omiljenijih parova na ovim prostorima, a vjenčali su se na samu Staru godinu 2007., već znajući da njihov Arman nekoliko mjeseci kasnije stiže na svijet.

Linker
13. travanj 2024 21:28