bratska ljubav

Što slavni reper zatraži, to i dobije! Šest mjeseci nakon tragedije Travis Scott nastupit će na važnoj dodjeli nagrada

Nastup na Billboard Music Awards bit će reperov prvi angažman uživo nakon što je na njegovom koncertu u studenom poginulo deset ljudi, a stotine je ozlijeđeno.

Reper Travis Scott ovu će nedjelju prvi put nastupati na televiziji nakon tragedije na festivalu Astroworld u studenom prošle godine, na kojem je preminulo 10 ljudi, a stotine ih je bilo ozlijeđeno. Naime, njegov kolega i prijatelj Sean "Diddy" Combs osigurao mu je nastup na dodjeli glazbenih nagrada Billboard Music Awards, o čemu je fanove obavijestio u videu na Instagramu.

"Dao sam zahtjev za Billboard Music. Rekao sam 'Moj 'brat' Travis Scott mora nastupiti. Ja sam izvršni producent, on mora nastupiti', a NBC je rekao 'da'. E to je ljubav", rekao je Diddy.

Tijekom intervjua za REVOLT Black News ranije ovog tjedna, Combs, koji je i domaćin dodjele, zagovarao je da se Scottu oprosti njegov propust.

"Neće biti otkazivanja dok sam ja tu. Ljubav se vrti oko oprosta pa mi je zato bilo važno da nastupi Travis Scott. Bit će to sjajna noć", objasnio je reper svoju odluku. Scott je prošlog vikenda nastupio s reperom Quavom na utrci Grand Prix u Miamiju.

Čitajte i: Drama bez kraja: Obitelji poginulih podigli tužbu protiv Travisa Scotta, traže ga 750 milijuna dolara odštete

image

Travis Scott, Kylie Jenner i njihova kći Stormi.

CJ RIVERA/EVERETT/PROFIMEDIA

Na festivalu na kojem je američki reper bio glavni izvođač, život je izgubio i devetogodišnji dječak, našavši se u stampedu. Obitelji poginulih podignuli su tužbe protiv organizatora i repera jer je on, unatoč tragediji, nastavio pjevati kao da se ništa nije dogodilo.

Scott se kasnije pravdao da nije znao što se događa zbog jakih svjetla pozornice. Ipak, mnogi u to ne vjeruju jer je njegova djevojka i majka njihove kćeri, Kylie Jenner, snimila trenutke kada je Hitna pomoć stigla među publiku.

Linker
19. travanj 2024 06:54