JE LI PRETJERALA?

'Strašno je to što radite!' Tamara Ecclestone s kćeri Sophijom razbjesnila mnoge

I dok većina malih zaljubljenika u jednoroge u najboljem slučaju u zabavnom parku od roditelja ‘užica’ balon s omiljenim likom, trogodišnja Sophia Ecclestone-Rutland zajašila je pravog pravcatog jednoroga. Ili je barem ona tako mislila, jer u pitanju je bio konj. Njezinu mamu to je iznenađenje koštalo salvu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Trogodišnja unuka Bernija Ecclestonea sa smiješkom na licu sjedi na ‘jednorogu’, dok njezina mama Tamara pozira gledajući prema kameri. Fotografija je to koju je 33-godišnjakinja postavila na svoj Instagram profil uz popratni komentar ‘Vjerujemo u jednoroge’, ni ne misleći da će izazvati buru negativnih reakcija i to ponajviše od strane ljubitelja životinja.

We believe in unicorns

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Konj kojemu je griva obojena rozom bojom, a na glavu mu je pričvršćen rog ukrašen cvjetnom krunom ne djeluje baš najsretnije sa svojom novom ulogom, a to su na Tamarinu žalost primijetili mnogi od 277,000 pratitelja njezinog Instagrama.

‘Strašno je to što radite’ i ‘Molim te, reci da to nije pravi konj’ samo su neki od užasnutih komentara, a bilo je i onih koji su ju nazivali raznim pogrdnim imenima. Bogatu nasljednicu to očito nimalo ne zanima jer se nije ni oglasila na reakcije koje je izazvala, a već je sljedeći dan bezbrižno objavila fotografiju svoje mezimice kraj bazena.

Summer has begun

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara je, gostujući u američkoj televizijskoj emisiji 'This morning', nedavno otkrila mnoge detalje o svom životu uz supruga Jaya i kći Sophie.

Javnost je tada, među ostalim, saznala da unatoč tome što žive u kući u kojoj ima više od 50 prostorija, ona, suprug i kći spavaju u istoj sobi i u istom krevetu, a Tamara se smatra izuzetno brižnom i posvećenom mamom.

Linker
23. travanj 2024 19:09