Zaboravite Kate Middleton

Suđenje desetljeća postalo modni dvoboj: Nove britanske modne zvijezde su zaraćene supruge nogometaša

Coleen Rooney i Rebekah Wardy, koje se od prošlog tjedna na britanskom Visokom sudu spore zbog izdaje i klevete, u prvih šest dana parničenja pokazale su neka odlična odjevna izdanja. Bivše prijateljice imaju različite modne stilove, a rezultat je za sada izjednačen.

Otkako su se Coleen Rooney i Rebekah Vardy 11. svibnja prvi put suočile u jednoj od sudnica britanskog Kraljevskog suda, svijet trese prava WAG-somanija.

Slučaj nazvan Wagatha Cristie u kojem supruga nogometaša Jamie Vardyja tuži nekoć najbolju frendicu i ženu Waynea Rooneneya za klevetu, u prvi pet dana razotkrio je mnoge tračeve iz nogometnog svijeta, ali i Coleen i Rebekah donio titule novih modnih zvijezda.

image

Coleen Rooney u svom ormaru ima i komade high stret brendova.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Coleen Rooney, koja je započela ovaj slučaj prije tri godine kada je izjavila da ju je Rebekah izdala jer je medijima dojavljivala informacije o njoj i suprugu ( a to je potkrijepila time što je na svom privatnom Instagram profilu objavljivala lažne 'storyje' koje je mogla vidjeti samo Rebeka ), najveće simpatije pobrala je jednostavnim šik izdanjima.

image

Coleen Rooney više preferira jednostavniji mladenački stil.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ova majka četvero djece voli kombinacije u kojima spaja dizajnersku modu i high street brendove pa je tako u sudnici jedan dan sjedila u haljinici iz Zare, a drugi se pojavila u Mugler blejzeru od skoro 2 tisuće eura i u Gucci mokasinama od 700 i nešto eura. Među Coleenovim omiljenim dizajnerima je Isabel Marant čiji je top nosila trećeg dana suđenja. Cijena tog topa s puf rukavima je paprenih 4.200 eura, a ujedno je jedan od najskupljih komada koji je imala na sebi, ako ne računamo njezine Gucci torbice.

Čitajte i: Započelo dugoočekivano suđenje supruga nogometnih zvijezda: Javnost očekuje rekordan broj crvenih kartona!

image

Rebekah Vardy voli iste kreatore kao i vojvotkinja Kate Middleton.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za razliku od Coleen koja njeguje jednostavan i mladenački stil, Rebekah je od početka suđenja pokazala da u njezinom ormaru mjesta ima samo za dizajnerske i damske komade. Iako Vardyjeca žena nije omiljena među Britancima , ni najstroži kritičari nisu našli zamjerke njezinim izdanjima koje su ocijenili kao visoku eleganciju.

image

Rebekah Vardy u vintage Chanelu.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Modne stiliste Rebekah je osobito oduševila trećeg dana suđenja, kad je odjenula modro bijelu vintage Chanelovu haljinu, a vrlo je pohvaljen i njezin odabir haljine košulje britansko-kanadske dizajnerice Edeline Lee koju inače za službene prilike bira i vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton. Ovakvi modeli dizajnerice Lee stoje oko 1000 eura, a skoro dvostruko skuplja je Pradina crna maksi haljina koju je Rebekah također prošetala ispred sudnice.

image

Modnim stilistima najmanje se dopalo Rebekahino izdanje u Pradinoj haljini.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vardyjeva supruga, koja je bivši model a s njim ima petero djece, velika je ljubiteljica štikli i sunčanih naočala, osobito Diorovih modela.

image

Vardyjeva supruga do sada je pokazala i nekoliko različitih frizura.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dvije žene za sada su izjednačene kad je u pitanju modni spor, a kako će završiti onaj pravni, znat će se uskoro.

Linker
18. travanj 2024 12:47