Čestitke!

‘Sulejman‘ i ‘Šeherzada‘ dobili treće dijete: Nakon dva sina u obitelj im je stigla kćerkica

Glumački par iz Turske ima veliki razlog za slavlje, nakon što im je u obitelj došla djevojčica koju su nazvali Leyla, majka i kći su dobro javili su iz istanbulske bolnice.

Omiljeni glumci iz Turske Berguzar Korel i Halit Ergenç dobili su treće dijete, nakon sinova Alija i Hana na svijet je stigla djevojčica. Glumica je rodila kćerku, kojoj je par dao ime Leyla. Popularna glumica rodila je u istanbulskoj privatnoj bolnici Maslak Acıbadem. Iz bolnice su naveli da su majka i njena kćerka Leyla dobro. Berguzar Korel i Halit Ergenç zaljubili su se na snimanju serije "Tisuću i jedna noć", a vjenčali su se 2009. Prvog sina Alija dobili su 2010. Drugo dijete na svijet je došlo prošle godine.

Par je u travnju ove godine objavio vijest da očekuju treće dijete, ubrzo su kazali da se radi o djevojčici. "Željela sam sreću podijeliti s vama", napisala je glumica na Instagram storyju uz fotografiju torte s figuricom djevojčice. Glumica je zbog trudnoće prekinula snimanje serije.

Čitajte i: Treća beba stiže! Lijepa Šeherzada ponovno je trudna, prekinula snimanje zbog trudnoće

"Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tijekom višemjesečnih priprema za ulogu u seriji ‘Knali Yayi‘ saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali odgoditi zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako oprostiti se od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim se zahvaliti svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i s kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo presretnu", napisala je poznata glumica.

Ljubav izdržala sve

"Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate što vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdoblju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige", ispričala je glumica.

image

Berguzar Korel i Halit Ergenç nakon dva sina dobili su kći.

CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Njihova ljubav na početku je izazvala mnoge kontroverze u Turskoj jer je Halit bio u braku s kolegicom Gizem Soysaldi, kada je zatražio razvod ona je bila trudna te je odlučila pobaciti. Berguzar je ostavila svog dečka kako bi bila s glumcem.

Glumicu je na ovim prostorima najviše obilježila uloga Šeherezade iz serije "1001 noć", dok je glumac najpoznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog gdje je glumio uz Meryem Uzerli. Tada su Halit i Berguzar već bili u braku, a turski mediji raspisali su se da je mlada supruga ljubomorna na škakljive scene koje njen suprug snima u "Sulejmanu" te da se razvode, to se uskoro pokazalo netočno.

Linker
05. travanj 2024 20:37