Gavin s bivšom suprugom Gwen i sinovima prije pet godina kad su još bili sretna obitelj
 Profimedia, Xposurephotos
Gwen i Gavin

Suprug Gwen Stefani: 'Dvije godine smo išli kod bračnog savjetnika i nismo se pomaknuli'

Čak 13 su godina bili u braku i imaju troje zajedničke djece od kojeg najmlađe ima tek tri godine. Sve su učinili ne bi li se održali kao obitelj, no, kao da im nije bilo suđeno.

Glazbenik Gavin Rossdale, frontmen sastava The Bush, pojavio se na ITV-u u panel showu 'Loose Women' u kojem je priznao da su on i njegova bivša supruga, megapopularna pjevačica Gwen Stefani, redovito posjećivali bračnog savjetnika. 'Toliko smo se savjetovali. Toliko savjetovali! Toliko, da bih mogao biti bračni savjetnik. Trudio sam se, trudio sam se neizmjerno, ali, tako to ide u životu. No, kad to tako sagledate, na neki čudan način, zaključite da nema slučajnosti', rekao je Rossdale.

'Život jednostavno i nezaustavljivo ide svojim tijekom, a ja sam učinio sve posljednje dvije godine braka da ga pokušamo spasiti. Trudio sam se ne biti arogantan i pretvarati se da ne trebam pomoć, odnosno da mi kao par ne trebamo pomoć. Prigrlio sam pomoć', naglasio je glazbenik koji je danas u vezi s njemačkim modelom Sophijom Thomallom, dok Gwen Stefani ljubi kolegu, country pjevača Blakea Sheltona.

I dok je Shelton već upoznao troje djece koju Gwen ima iz braka s Gavinom, 11-godišnjeg Kingstona, devetogodišnjeg Zumu i trogodišnjeg Apolla, Gavinova djevojka još nije upoznala dječake.

Glazbenici su se rastali 2015., a službeni razvod uslijedio je lani u travnju. Unatoč Gavinovim riječima, valja se prisjetiti da je cijeli svijet šuškao da je razvodu kumovala dadilja s kojom se Gavin intimno zabavljao.

Linker
22. travanj 2024 13:48