Profimedia, Mega Agency
Nakon 10 godina pauze

Suprug ju je psihički slomio, ali pronašla je snage za povratak na glazbenu scenu

Nakon deset godina izbivanja s glazbene scene, Mandy Moore usrećila je obožavatelje novim singlom i njime najavila i skori album. Ideja o povratku nakon što ju je bivši suprug Ryan Adams psihički slomio, kako je objasnila, isprva ju je plašila, ali je shvatila da promjenu mora potaknuti sama.

Pjevačica i glumica Mandy Moore vratila se na glazbenu scenu s novim singlom "When I Wasn't Watching" i tako obilježila povratak na glazbenu scenu. Od njezinog posljednjeg albuma "Amanda Leigh" prošlo je dugih 10 godina, a kao razlog za toliku pauzu navela je psihičko zlostavljanje od strane njezinog bivšeg supruga Ryana Adamsa.

Actress Mandy Moore arrives at the 2019 PaleyFest LA - NBC's 'This Is Us' held at the Dolby Theatre on March 24, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States., Image: 422043367, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face to Face
Profimedia, Face to Face

"Bila je to nezdrava dinamika. Živjela sam za njega i nisam se osjećala svojom. Često mi se činilo kao da se utapam u tom odnosu koji je bio neodrživ. Bila sam usamljena i tužna", priznala je Moore u podcastu "WTF with Marc Maron" u veljači ove godine. Moore je s Adamsom bila u braku sedam godina, od 2009. do 2016., a dvije godine nakon razvoda udala se za pjevača Taylora Goldsmitha koji joj je pomogao vratiti se njezinoj strasti - pjevanju.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Newly wed couple Mandy Moore and Ryan Adams are seen out grabbing groceries together. This is the first time the couple has been picture out since their wedding. Mandy and Ryan look casual for the outing as they stick close to one another as they head back to their car.

Pictured: Mandy Moore, Ryan Adams



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 398279001, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Mandy Moore i suprug Taylor Goldsmith

"Čak deset godina me nije bilo, zato mi pomažu moji prijatelji i suprug. Želim zvučati kao što bi "Fleetwood Mac" zvučao u 2019. godini", objasnila je Moore. "Ideja da se nakon toliko vremena vratim glazbi isprva me plašila, ali onda sam shvatila: ja sam jedina koja može pokrenuti ovu promjenu. Sve mora početi sa mnom", zaključila je Moore.

Linker
23. travanj 2024 13:21