Davor Matota
sreća u obitelji

Supruga najbogatijeg Hrvata rodila drugo dijete: Otkriveno ime malene djevojčice

Najbogatiji Hrvat i njegova supruga imaju razloga za slavlje - postali su roditelji djevojčice. Par već ima jednogodišnjeg sina koji je sada postao stariji brat

Supruga milijardera Davora Lukšića, Cristel Carissi, u Zagrebu je jučer na svijet donijela djevojčicu, pišu talijanski mediji. Cijela trudnoća, kao i porod, prošli su u najvećoj tajnosti, no zna se koje su ime roditelji nadjenuli malenoj.

Cassia je ime rođene djevojčice koja je drugo dijete hrvatskog biznismena i modne dizajnerice, podrijetlom Talijanke. Dijete je rođeno Zagrebu, baš kao i njihov prvi sin Kaij, koji se rodio prije 16 mjeseci.

U posljednjem mjesecu trudnoće Cristel je bila vrlo aktivna pa je nedavno sa suprugom viđena u šetnji Zagrebom, a pratili su i finale ATP turnira u Umagu, čiji je Davor bio sponzor. S trbuhom do zuba, dizajnerica je uz supruga, ministra Zdravka Marića i premijera Andreja Plenkovića pratila teniski meč. Iako je termin poroda bio zakazan za sredinu kolovoza, čini se da je malena nekoliko dana požurila.

Umag, 200719.
Premijer Andrej Plenkovic sa suradnicima je dosao pratiti teniski mec izmedju Lajovica i Carusa.
Na fotografiji: Andrej Plenkovic, Davor Luksic i Cristel Carrisi.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX

Spica / Zagreb 12.07.2019. / foto: Davor Matota / Davor Luksic Lederer i supruga Cristel Carrisi
Davor Matota

Par se nakon četiri godine veze vjenčao u rujnu 2016. u povijesnom gradiću Lecceu. Talijani su tada vjenčane proglasili jednim od glamuroznijih te godine. Sretna obitelj sada je dobila još jednog člana, a čini se da na tom broju neće stati jer je nedavno izjavila kako oboje sanjaju o velikoj obitelji te da djevojčica koja se sada rodila neće biti posljednje dijete.

Umag, 210717. 
28. Plava laguna Croatia Open Umag. Cetvrtfinalni mec izmedju Fabia Fogninia (ITA) i Andreya Rubleva (RUS). 
Na fotografiji: Davor Luksic sa suprugom.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media
Prošle godine na Croatia Open Umag

Linker
16. travanj 2024 20:35