Zajedno u raju

Supruga seksualnog kanibala napokon progovorila: ‘Šokirana sam, slomljena srca i shrvana‘

Mjesec dana šutjela je i skrivala se od javnosti, a sada je progovorila na neformalan način, putem Instagrama, i to nakon što je sa suprugom, s kojim već neko vrijeme ne živi zajedno, pobjegla na Kajmane.

Nakon što je početkom godine suočen s bizarnim optužbama za zlostavljanje partnerica koje nakon veze s njim još uvijek pate od PTSP-a, glumac Armie Hammer i dalje šuti, no o svemu se ipak oglasila njegova supruga Elizabeth Chambers, majka njegovo dvoje djece s kojom već neko vrijeme ne živi na istoj adresi.

U trenutku kad su svi svjetski mediji počeli pisati o do sad neviđenom slučaju zlostavljanja u glumačkim krugovima, supružnici su spakirali kofere i brže bolje pobjegli na Kajmansko otočje, kako bi se skrili od paparazza i kamera, a sve po obrazloženjem kako bi glumac najpoznatiji po ulozi u filmu "Skrivena ljubav" proveo više vremena s obitelji.

image
Elizabeth i Armie imaju dvoje djece, djevojčicu Harper Grace i dječaka Forda.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Gdje su potvrđuje i fotografija koju je Elizabeth objavila na svom Instagram profilu ispod koje je napisala: "Tjednima već pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Na stranu sad slomljeno srce, osluškujem i nastavit ću slušati i educirati se o ovim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam sve žrtve napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlječenje", napisala je Elizabeth ispod naoko bezazlene pejzažne fotografije te dodala kako neće više komentirati ovu situaciju.

"Neću se dalje oglašavati o ovom pitanju. Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj djeci, na mom radu i na liječenju tijekom ovog nevjerojatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku te unaprijed zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i brizi prema našoj djeci i meni", zaključila je Elizabeth podužu objavu.

Podsjetimo, Armie Hammer našao se u centru medijske pažnje nakon što su se na Twitteru pojavile poruke za koje se tvrdi da su njegove, a koje se vezuju uz bizarni seksualni kanibalizam. Kako smo pisali, nije utvrđeno jesu li poruke koje su iscurile početkom godine uopće njegove, no poznato je da je prije nekoliko godina bio u središtu manjeg skandala nakon što je odobrio niz objava vezanih uz razne seksualne fetiše na Twitteru. Hammera je početkom ove godine više žena optužilo za seksualno i emocionalno zlostavljanje, a njegova bivša djevojka Courtney Vucekovich opisala je njihovu vezu kao vrlo toksičnu te svjedočila kako joj je glumac često govorio da je želi izroštiljati i pojesti.

Linker
19. travanj 2024 08:02