Suri slavi rođendan
 Jackson Lee / Splash News
U JURNJAVI

Suri Cruise se probudila i odmah izašla na ulicu: Slavna jedinica ne mari za poglede

12-godišnja Suri Cruise živi miran i staložen život iako je često na meti paparazza. Da se ne zamara odjećom govori njezin ležerni stajling kojim je otkrila svoju omiljenu boju.

Glumica Katie Holmes (39) vrlo je samozatajna, a otkako se razvela od Toma Cruisea (55) posvetila se majčinstvu u potpunosti. Njezina jedinica u travnju ove godine proslavila je svoj 12. rođendan, a za Katie ona je non-stop u fokusu i najradije svoje vrijeme provodi s njom.

Da se Suri ne opterećuje izgledom i da voli biti svoja bez obzira na fotografe, govori njezina šetnja gradom. Još snena, nabacila je na sebe ružičaste UGG čizmice, prsluk i prljavo roza trenirku.

Popularni brend čizmica najbolje grije u hladnim danima. Kako su napravljene od najkvalitetnije ovčje kože, jako su udobne. Što je očigledno modni moto ove glamurozne djevojčice koja obožava ružičastu boju. Kako su se cure u potpunosti opustile, nisu marile na fotografe.

Suri odrasta bez susreta sa slavnim ocem. Glumac kćer navodno nije vidio četiri godine jer je posvećen snimanju filmova i aktivnostima unutar scijentološke crkve. Katie se unatoč tome trudi omogućiti kćeri savršeno djetinjstvo, a u tome ima i podršku partnera Jamieja Foxxa.

Tom ima još dvoje djece, 25-godišnju Isabellu i 23-godišnjeg Conora, koje je posvojio u braku s glumicom Nicole Kidman (50).

Linker
11. travanj 2024 20:17