Profimedia, Abaca
CIRKUS OD PRVOG DANA

Susjedi nisu zadovoljni s Ivankom Trump: 'Uništila nam je kvart'

Prije dva mjeseca su Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner sa svojom djecom preselili u novi dom u Washingtonu - i donijeli potpuni kaos dotadašnjim stanovnicima.

Iako je najstarija kći američkog predsjednika Donalda Trumpa izjavila da su ih susjedi srdačno dočekali, čini se da susjedski odnosi ipak nisu najbolji. Mnogi od njih su progovorili o problemima koje im je "prva kći" donijela svojim doseljenjem. Glavni problem im je kaos koji je prouzročila tajna služba sa svojim automobilima kojima stalno blokiraju ulicu, a zaštitari bulje u svakoga tko se imalo približi kući.

Blair House, DC #latergram

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

- Ovdje je pravi cirkus od dana njihovog doseljenja. Potpuno su uništili susjedstvo – izjavila je Marietta Robinson koja živi njima preko puta, a koju najviše smeta tajna služba.

- Nekoliko njih šeće ispred kuće u svako doba dana i bulje u svakoga tko im se nađe u vidnom polju - nadodala je Robinson kojoj, osim jakog osiguranja zbog kojeg nemaju mira, smeta i to što se obitelj Ivanke Trump ne pridržava ni rasporeda odvoza smeća pa smrdljive vreće ostavljaju i po nekoliko dana na rubu nogostupa.

From the monster truck show to the Governor's Ball...

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

Linker
24. travanj 2024 20:23