Lijep početak godine

Šuškanja su bila točna! Oskarovka očekuje dijete, već ima poveći trudnički trbuh koji više ne može sakriti

Sudeći po veličini trbuha, glumica Emma Stone će vrlo skoro roditi prinovu koja će biti kruna ljubavi između nje i komičara Davea McCaryja.

Glumica Emma Stone, koju smo mogli gledati u filmu "La La Land", po navodima stranih medija očekuje dijete sa suprugom Daveom McCaryjem. Iako se već i prije šuškalo da je trudna, sada je britanski Daily Mail objavio fotografije koje to potvrđuju i na kojima Emma već ima poveći trudnički trbuh te se, šećući s prijateljicom, lagano drži za njega.

Iako je bila potpuno u crnom te je nosila zaštitnu masku i šiltericu, paparazzi su je ipak prepoznali i odmah otkrili njezinu tajnu koju je očito pokušavala sakriti dok ne rodi dijete.

image
Emma Stone i suprug Dave McCary.
ROSE BILLINGS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavni par se navodno upoznao 2016. na snimanju emisije Saturday Night Live, gdje je McCary radio kao scenarist i redatelj, a glumica je gostovala u showu. U vezu su ušli u listopadu 2017., a zaručili su se prije nešto više od godinu dana, čime su se pohvalili i na društvenim mrežama.

Udala se u tajnosti

Uz fotografiju na kojoj pozira s Emmom koja pokazuje zaručnički prsten s povećim kamenom"veliki kamen" stavio je samo emotikon dva srca, što je bila dovoljno jasna poruka za njihove obožavatelje.

Iako je glumica krajem ožujka ove godine morala otkazati svoje dugo planirano vjenčanje za komičara, u rujnu se udala u tajnosti. Naime, nakon što su ih paparazzi snimili s identičnim burmama na rukama, izvor za strane medije potvrdio je da je par ozakonio trogodišnju vezu.

Inače, Emma je dugo vrijeme skrivala svog novog dečka, sada supruga, ali je na kraju popustila i dovela ga u siječnju 2019. na dodjelu filmskih nagrada SAG. Kasnije su zajedno viđeni na košarkaškoj utakmici LA Clippersa.

Linker
19. travanj 2024 06:21