instagram
Kako je Rozga 'spasila' Ninu

Suze i zagrljaji na pozornici kriju predivno prijateljstvo : 'Da, ovo stvarno postoji'

Na Danu najbolje domaće glazbe dogodio se trenutak kolegijalnosti, prijateljstva i čiste emocija. Glazba je opet potvrdila svoju snagu da uvijek spaja duše. Kako je Nina Badrić morala čuvati svoj glas njezinu pjesmu koja je osvojila slušatelje izvela ju je njezina kolegica Jelena Rozga, a glazbenice su, nakon dodjele imale same riječi hvale jedna za drugu.

"Hvala ti Jelena Rozga... Volim te volim i čekam te 07.03. u Areni!" napisala je Nina Badrić koju je izvedba pjesme "Volim te, volim" toliko ponijela da iako to nije planirala, izašla je na pozornicu i s njom je otpjevala nekoliko stihova, a kolegici je poklonila i buket ruža.

"Nećete vjerovati, ali ovo se stvarno dogodilo. Moram reći da sam stvarno oduševljena kako je izvela moju pjesmu. Imala je težak zadatak i divno ju je otpjevala, hvala joj na tome. Dok je pjevala naježila sam se u nekoliko navrata. Izuzetno je to emotivno izvela, nisam se mogla suzdržati pa sam došla na pozornicu. A onda sam vidjela da ima i suze u očima", rekla je Nina koja je dobacila da je znala da tako dobro izvodi tu pjesmu bi ju njoj i poklonila.

"Nina Badrić ima najljepši glas. Ima predivnu boju glasa i kad me pitala hoću li otpjevati njezinu pjesmu, nisam razmišljala ni sekunde. Osim što obožavam Ninu i njezine pjesme, znala sam da je "Volim te, volim" i njezina autorska pjesma. Imala sam ogromnu tremu jer sam se ujutro prvi put susrela s tom pjesmom i bendom. Dodatni pritisak je bio što je Nina bila u publici, ali kad mi je rekla da se naježila tijekom moje izvedbe, odahnula sam", rekla nam je poslije nastupa Jelena Rozga koja će Nini obećala doći kao gošća u zagrebačku Arenu, 7. ožujka gdje će poznata Zagrepčanka nastupiti prvi put u karijeri.

Popularna Splićanka obično putuje svijetom u siječnju, a ovoga puta je u studiju, izdaje nove pjesme, a svi je u posljedenje vrijeme pitaju isto pitanje: 'Odakle joj volja i energija za rad?'

Ivan Dabac
Nina Badrić, Tatjana Jurić, Jelena Rozga

"Jako puno spavam, po deset sati dnevno. Jako se puno odmaram, kad ne radim. Zdravo jedem i jedem puno mesa. Svi misle da sam na nekim posebnim prehrani, ali ja jedem za dvoje. Ha-ha, ali nisam trudna. I naravno, u životu nikad nisam pila alkohol", kaže Jelena koja je zablistala u bijeloj kombinaciji. Odjenula je top i hlačama A'marie i cipele Balenciaga, a outfit je podignula Balenciaga naušnicama i bijelom Gucci torbicom.

Ivan Dabac

"Svima želim da imaju divne suradnje i pjesme. U ovoj godini ću ljudima itekako ponuditi još novih pjesama i konačno moram završiti novi album nakon dosta vremena", rekla nam je Nina koja je cijelu večer primala komplimente na račun njezinog stajlinga.

Linker
16. travanj 2024 12:59