Bradley Cooper, Irina Shayk i Lady Gaga
 Profimedia, TEMP Rex Features
Saga se nastavlja

Sve je njoj jasno: O naboju između Bradleyja i Lady Gage njegova je bivša supruga rekla samo jednu riječ

Šuškanja o kemiji između Lady Gage i Bradleyja Coopera ne prestaju, a tome je potpomogla i njihova zajednička izvedba pjesme 'Shallow' na dodjeli Oscara. Mnogi su odlučili komentirati ovaj duo, pa tako i Bradleyjeva bivša supruga.

Nastup koji je bio jedan od najzanimljivijih trenutaka na 91. dodjeli Oscara komentirala je i Bradleyjeva bivša supruga i glumica Jennifer Esposito (45) koja se od glumca razvela u svibnju 2007. godine i to nakon samo četiri mjeseca braka. Glumački par na sceni je otpjevao svoju izvedbu s puno emocija pa su mnogi navijali i za poljubac, iako je u publici sjedila Bradleyjeva supruga Irina Shayk (33) koja se prva ustala i počela pljeskati.

Jennifer nije mogla izdržati pa je komentirala objavu glumca Davida Spadea na Instagramu. 'Postoji li ikakva šansa da se njih dvoje ne ...?', napisao je na svom Instagramu, na što je Jennifer Esposito samo kratko napisala 'Ha'.

/Jennifer Esposito
CBS TCA Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 10 Aug 2016, Image: 296690918, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Jennifer Esposito

U komentarima su je prozvali da samo želi svojih ponovnih pet minuta slave, a nekima njezin komentar nije bio jasan pa su je upitali što je željela reći s tim 'ha'. Svoj kratki brak s glumcem Jennifer je opisala i u svojoj knjizi 'Jennifer's Way' gdje je navela kako je za vrijeme dok su bili u vezi vidjela nekoliko crvenih zastavica koje su upućivale na prekid, no odlučila ih je ignorirati. Nazvala ga je i 'majstorom manipulacije', no svidjelo joj se što je 'zabavan, pametan i drzak', napisala je u knjizi.

Tračevi da Gaga i Cooper nešto 'mute' pojavili su se još na setu snimanja filma 'Zvijezda je rođena', a u prilog glasinama ide i činjenica da je pjevačica i glumica nekoliko dana prije dodjele Oscara otkazala zaruke s Christianom Carinom. 'Bradley, ti si jedina osoba na ovoj planeti koja je mogla otpjevati ovu pjesmu sa mnom. Hvala ti što si vjerovao u nas', rekla je Gaga prilikom primanja zlatnog kipića.

Situaciju je komentirala i bivša članica grupe 'Spice Girls' Mel B koja je napala Gagu i izjavila da su između njih pogledi puni ljubavi. 'Pretjerala je i prekršila žensko pravilo. Baš mi je žao Irine, ovo je previše', komentirala je. Iako je kemija između njih bila očita, Cooper se tijekom večeri nije odvajao niti od supruge, kao i majke Glorije Campano s kojom je pozirao na crvenom tepihu.

Bradley Cooper, Irina Shayk and Lady Gaga
91st Annual Academy Awards, Show, Los Angeles, USA - 24 Feb 2019, Image: 415749642, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Bradley Cooper, Irina Shayk i Lady Gaga

BGUK_1498052 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES ** Los Angeles, CA  - Lady Gaga and Bradley Cooper perform emotional version of Shallow at the Oscars. Lady Gaga and Bradley Cooper dove into their first televised performance of Shallow at the 91st Academy Awards. The duo - both nominated as lead actors for their work in A Star Is Born - began the performance from their front-row seats in the audience, with Cooper (also the film’s director) leading Gaga to the Dolby Theatre stage by the hand. They then launched into an emotional rendition of the film’s signature hit, staring into each other’s eyes from across a brown piano for most of the song until Cooper joined Gaga atop the piano bench for an intensely charged embrace to close out the number. A nine-time Grammy winner, Gaga additionally received the second and third Oscar nominations of her career for her contributions to A Star Is Born: one for Best Actress and the other for co-writing Shallow with Mark Ronson, Miike Snow’s Andrew Wyatt, and Anthony Rossomando.

*BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY BACKGRID ARE FOR BACKGRID'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD BACKGRID HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL*

Pictured: Lady Gaga, Bradley Cooper

BACKGRID UK 24 FEBRUARY 2019, Image: 415753901, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Linker
24. travanj 2024 04:37