Profimedia, AKM-GSI
nova šansa

Sve mu je oprostila: Nakon prevare dala mu je još jednu priliku

Khloe Kardashian u zadnjih mjesec dana proživljava najsretnije i najtužnije trenutke u životu.

U trenutku kada je Khloe Kardashian postala majka djevojčice True, u isto vrijeme je posramljena jer je kad i cijeli svijet doznala za prevaru njezinog partnera Tristana Thompsona s drugom ženom.

Nakon što su doznali za prevaru, klan Jenner - Kardashian htjela je prekrižiti košarkaša. Njihovu Khloe su nagovarali da vrati se u Los Angeles, no zvijezda reality showa odlučila je ocu svog djeteta sve oprostiti.

Hollywood, CA  - Stars arrive at Tristan Thompson's early 27th birthday celebration at Beauty & Essex in Hollywood after Khloe Kardashian's baby shower in Bel Air.

Pictured: Tristan Thompson, Khloe Kardashian

BACKGRID USA 10 MARCH 2018, Image: 365737175, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Tristan Thompson i Khloe Kardashian

Par je prvi put nakon skandala viđen u restoranu u Clevelandu kako se druže i zabavljaju s prijateljima. Očito je da su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu, a kako pišu strani mediji, potporu joj je dala i njezina obitelj.

'Učinili smo ono što uvijek radimo - poduprli Khloe ljubavlju. Odmah smo sjeli u avion i otišli u Cleveland. Ja sam svojoj djeci uvijek potpora bez obzira na sve', ispričala je Kris Jenner koja je nedavno gostovala kod Ellen DeGeneres nakon što su je pitali kako su reagirali na vijest da joj kćer prolazi kroz teško razdoblje u vezi.

Linker
18. travanj 2024 22:14