Splash
whoa, baby!

Sve što vas je ikada zanimalo o majčinstvu saznajte u literarnom prvijencu Kelly Rowland

Uz to što je Grammyjem nagrađena pjevačica, glumica i producentica, bivša članica r'n'b skupine Destiny's Child nedavno je postala i spisateljica: Kelly Rowland je jučer predstavila svoju prvu knjigu "Whoa, Baby!" posvećenu friškim mamama.

"Bradavice su mi bile OGROMNE - govorim o dimenzijama frizbija - i ponekad sam vidjela kako mi vene na grudima pulsiraju dok dojim. Same grudi bile su mi toliko dugačke i rastezljive da mi se ponekad činilo da ih mogu prebaciti preko ramena." - napisala je 36-godišnja pjevačica u svojoj prvoj knjizi posvećenoj ženama koje se prvi put susreću s majčinstvom i svim izazovima koje ono nosi. Knjigu je napisala u suradnji sa svojom ginekologicom Tristan Emily Bickman, a ideja se rodila u trenutku kada je Kelly Rowland rodila danas 2-godišnjeg sina Titana Jewela kojeg je dobila u braku s bivšim boksačem Timom Witherspoonom.

Splash
Kelly Rowland na promociji knjige u New Yorku

"Dr. Brickman i ja smo željele ženama dati odgovore na sve što ih čeka nakon poroda. Nitko mi nije rekao što me čeka fizički, emocionalno i mentalno." - izjavila je pjevačica te dodala kako je svrha knjige "Whoa, Baby!" utješiti nove majke i dati im znanje o tome što se događa s njihovim tijelom. Uz to što je izdala knjigu, pjevačica uskoro planira lansirati i beauty brend F.A.C.E. - For All Created Equal (Za sve stvorene jednake) kao i novi glazbeni materijal.

Linker
18. travanj 2024 10:52