on-off veza

Sve su šokirali: Slavni glumac nakon prevare, optužbi za zlostavljanje i razvoda čeka dijete s bivšom

Iako su brak službeno razvrgnuli još 2018. godine, glumci Shia LaBeouf i Mia Goth počeli su se intenzivno družiti unazad godinu dana, nakon što je on razvrgnuo svoju navodnu preljubničku romansu.

Ako je suditi prema paparazii fotkama, holivuduski "zločesti dečko", glumac Shia LaBeouf i njegova bivša supruga također glumica, Mia Goth, očekuju dijete. Naime, prošlog tjedna su je paparazzi nekoliko puta uhvatili s vidljivim trudničkim trbuhom, na što se ona nije pretjerano obazirala.

U crnim tajicama i prekratkoj bijeloj majici, Goth je u Pasadeni blizu Los Angelesa obavljala neke obveze, da bi par dana nakon toga s bivšim suprugom išla po špeceraj.

image

Mia Goth pojazuje svoj trudnički trbuh.

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nagađa se da je upravo LaBeouf otac njezinog djeteta, a to su potaknule i glasine da se par nakon rastave dvogodišnjeg braka 2018. ponovno pomirio. Glumac je u travnju 2020. navodno na ruci imao vjenčani prsten, a glumica je viđena i s dijamantnim i s burmom.

image

Glumački par viđen je zajedno u nabavci namirnica.

4CRNS, WCP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako piše People, par je fotografiran ruku pod ruku u Disneylandu u lipnju 2021., no nikada nisu potvrdili da su obnovili romansu.

Čitajte i: Mračni život Shie LaBeoufa: Od simpatičnog, ali nesretnog Disney dječaka do holivudskog zlostavljača

Britansku glumicu LaBeouf je upoznao 2012. godine, ali ju je odlučio napustiti zbog ekscentrične glazbenice FKA Twigs, koju je upoznao na setu snimanja "Honey Boy" u Londonu. Neko vrijeme je skrivao novu ljubav, ali onda je odlučio stati šuškanjima na kraj i javno priznati novu romansu.

image

Shia LaBeouf i FKA Twigs.

PROFIMEDIA, AKM-GSI

No, njegov ljubavni "izlet" nije bio dugog vijeka jer je očito shvatio tko je žena za njega. Ipak, rastanak s Twigs se zakomplicirao jer ga je glazbenica u prosincu 2020. optužila za emocionalno, fizičko i seksualno zlostavljanje. LaBeouf je zanijekao svaku optužbu koju je Twigs iznijela protiv njega kao odgovor na njezinu tužbu.

Linker
18. travanj 2024 20:42