Vjenčani su

Sve su šokirali! Tajno vjenčanje para koji uvijek iznenadi na crvenom tepihu

Zvijezda realitija i glazbenik iz benda Blink-182 svadbu su organizirali nakon dodjele nagrada Grammy, u kapelicu su došli usred noći s valjanim dokumentima.

Neumorne sestre Kardashian imaju još jednu novost iz svog ljubavnog života, naime kako je upravo otkriveno Kourtney Kardashian i Travis Barker su se vjenčali u Las Vegasu. Par je ovog vikenda bio u tom gradu na dodjeli nagrada Grammy, a put su iskoristili da tamo sklope brak.

image

Par se vjenčao u Las Vegasu usred noći.

AFP/PROFIMEDIA

Zvijezda realitija i glazbenik iz benda Blink-182 svadbu su organizirali nakon dodjele nagrada. Ako je suditi prema američkom portalu TMZ, golupčići koji se ni u najsvečanijim prilikama ne suzdržavaju od intimnih dodira i izmjene nježnosti ušetali su u kapelicu oko 1,30 u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Čitajte i: Iz snažnog prijateljstva rodila se ljubav! Kourtney Kardashian ljubi bubnjara slavnog benda

Došli su spremni

Bilo je to tek nekoliko sati nakon što je Travis nastupio na pozornici MGM arene gdje je održana ceremonija. Par se za tu priliku navodno upisao kao "Kravis" - tvorenica između njihovih prezimena - Kardashian i Travis. Iako svoju ljubavnu sreću vole dijeliti s javnosti, ovaj događaj ipak su htjeli samo za sebe. Vjenčao ih je Elvisov imitator u skromnoj i tajnoj ceremoniji.

image

Kourtey i Travis prvo su došli na Grammy.

MEGA/PROFIMEDIA

Navodno su imali pripremljene dozvole za brak, dokument koji je u Americi potreban da bi osoba mogla sklopiti valjani brak. Dokumente su pokazali vlasniku kapelice koji je usput bio i svjedok - odnosno kum - njihovom vjenčanju.

Linker
18. travanj 2024 03:05