Kada je sve naopako

Svi se to trebamo podsjetiti: Jen izvukla staru fotografiju i naglasila što je sada jedino bitno

Glumica poznata po vječnom optimizmu, priznala je da je ova godina bila teška i njoj, a uz neobičnu sliku skrenula je pažnju i na ono što si uvijek zaboravljamo dati.

Glumici je godina počela izvanredno, vrhunac euforije i pozitivne kritike doživjela je na dodjeli Zlatnih globusa, kada je Jennifer Aniston osvojila nagradu za najbolju žensku glumicu za ulogu u seriji "The Morning show". Nizale su se pozitivne kritike i čestitke, a svijet je početkom siječnja ponovno gajio nadu da će se Jennifer pomiriti s bivšim suprugom Bradom Pittom. Nakon što joj je čestitao, vidno očaran njezinom pojavom.

No, ubrzo je svijet pogodila pandemija, snimanja su zaustavljena. Po tko zna koji put, reunion "Prijatelja" za snimanje specijalne epizode je odgođen. A Jen je tijekom 2020. na društvenim mrežama uglavnom pozivala na društvenu odgovornost - upozoravajući ljude da nose maske i drže se propisanih mjera u pandemiji ili da izađu na predsjedničke izbore. Pohvalila se tu i tamo da se druži s prijateljima iz "Prijatelja", ali i da ima novog člana obitelji.

Udomila je štenca kojeg je nazvala Lord Chesterfield. No sada je ova holivudska miljenica, iskopala fenomenalnu fotku iz arhive i poslala riječi utjehe - svima.

"Kakva godina. Podsjetnik da si date malo ljubavi... i držite se tamo", napisala je Jen uz fotografiju iz arhive koju je snimila Peggy Sirota.

Vječna pozitivka

Crno bijela fotografije snimljena je u kupaonici, Jen je zauzela neobičnu pozu, leži, odnosno visi u zraku pored lavaboa, dok se istovremeno ljubi u ogledalu. Odjevena je u bikini i traper minicu - nimalo neobična odjeća za uvijek sunčanu Kaliforniju - a odjeća pokazuje njenu besprijekornu liniju.

Ova vječna pozitivka i miljenica cijelog svijeta, uvijek pronalazi vedru stranu u svemu - barem u istupima koje radi u javnosti. U razgovoru s prijateljicom Sandrom Bullock, Aniston je ove jeseni otkrila odakle joj snaga i pozitiva, kada stvari ne idu onako kako si je zamislila.

"Snagu pronalazim u odrastanju u disfunkcionalnoj obitelji i kućanstvu u kojem sam se osjećala vrlo nesigurno. Gledala sam kako se odrasli loše ponašaju jedni prema drugima i primjećivala neke obrasce ljudskog ponašanja zbog kojih sam si rekla da ja to ne želim raditi. Na tome mogu zahvaliti roditeljima", bila je vrlo iskrena Jen.

"Ne želim biti poput njih, stalno se osjećajući kao što sam se tada osjećala. Ne želim da se itko s kim dođem u kontakt ikada tako osjeća", dodala je glumica.

Njezini roditelji Nancy Dow i John Aniston bili su oboje glumci koji su se upoznali na setu serije "Days of Our Lives", ali su se razišli kada je Jenn imala samo devet godina.

Linker
25. travanj 2024 17:05