Getty Images
U PARIZU

Svima se smiju u lice: Victoria i David u potpunoj su emocionalnoj ekstazi

Jedan od najpoznatijih celebrity parova svijeta proslavili su 19 godina braka večerom iz bajke, gdje su onima koji su predviđali njihov kraj pokazali da su još uvijek u sedmom nebu.

Beckhamovi u grandioznom stilu, kako samo oni najbolje znaju, proslavili su 19. godišnjicu braka. Večera samo za njih dvoje izgleda kao scena iz najromantičnijih filmova. Skockani i s osmijehom od uha do uha, Victoria ipak s nešto diskretnijim, odali su počast svom braku koji im je donio i uspone i padove, ali i veliku sreću.

Ljubavnu epohu proslavili su u Parizu ukusnim sljedovima i najskupljim vinima, a sve je to pomno zabilježila Victoria koju su posebno nedavni razljutili natpisi medija da im je brak pred krahom.


Instagram
vino

Instagram

Instagram
Hrana



Instagram
Privatna večera

'Pišete gluposti', ljutita je bila Victoria koja je same natpise demantirala tako da je počela još češe objavljivati tople obiteljske fotografije.

'Blagoslovljena sam jer imam prekrasnog supruga i lijepu, zdravu i sretnu djecu', izjavila je jednom prilikom popularna dizajnerica i dodala kako unatoč natrpanom poslovnom rasporedu njih dvoje uvijek pronađu vremena za sebe. 'David i ja nemamo što dokazivati. Volimo se, podržavamo se i snažni smo kao partneri i kao roditelji', rekla je poznata vlasnica modnog carstva.

Dizajnerica i bivši nogometaš su se upoznali 1997., a zaručili 1998. godine, nakon što je David pitanje hoće li biti njegova supruga postavio na romantičnoj večeri. Victoria je opisala njihov susret u pismu koje je napisala 18-godišnjoj sebi te navela kako nije mogla odoljeti njegovom seksi šarmu.

'19 godina, Wow. Tada sam od glave do pete u ljubičastom. Sretna godišnjica braka nevjerojatnoj supruzi i majci, napisao je David, dok je Victoria napisala. '19 godina. Volim te najviše na svijetu'.



19 years!!! X I love u so much x

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Poznati par vjenčao se 4. srpnja 1999. godine i zajedno imaju četvero djece – sinove Brooklyna (19), Romea (15) i Cruza (13) te sedmogodišnju Harper.

Linker
17. travanj 2024 21:56