BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ljepote planine

Tajna luksuznog resorta u kojem su se pomirili Jennifer Lopez i Ben Affleck! Glumac sve žene vodi na isto mjesto

Glumac sve dame vodi u isti, luksuzni planinski resort. Prije Jennifer Lopez, tamo je vodio i Shaunu Sexton te Jennifer Garner...

Svim ženama koje su mu nešto značile u životu, glumac Ben Affleck je barem jednom pokazao mjesto koje on smatra rajem na Zemlji - luksuzni planinski resort Big Sky u Montani. I on tamo ima vikendicu, u kojoj se prošlog tjedna družio s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez.

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

U ljepotama Stjenjaka uživao je 2018. s tadašnjom djevojkom, Playboyevom zečicom Shaunom Sexton, i to samo dan nakon što je okončao razvod s Jennifer Garner. Dok su još bili u braku, Affleck i Garner redovito su s djecom odmore provodili u Big Skyju, gdje su zadnji put zajedno viđeni uoči Božića 2015., šest mjeseci nakon što su objavili da se razvode.

image
JOSH NOEL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ben Affleck se sjetio veze s J.Lo: ‘Ljudi su bili toliko zli prema njoj, danas bi netko dobio otkaz‘

Duga je lista Affleckovih propalih ljubavi (u siječnju je prekinuo s glumicom Ana De Armas), a do daljnjeg je nejasno zašto se ponovno intenzivno druži s Jennifer Lopez, i to punih 17 godina nakon propasti njihovih zaruka. Doduše, J.Lo. je ponovno slobodna žena jer prošlog je mjeseca raskinula dvogodišnje zaruke s bivšom sportskom zvijezdom Alexom Rodriguezom. Affleck joj je navodno još u veljači mailom izrazio želju za ponovnim viđanjem, a njihov zajednički provod Montani pokazuje da i u njoj tinja nostalgija za minulom srećom. Vrijeme će pokazati je li friški planinski zrak raspirio staru vatru.

Linker
15. listopad 2021 10:29