Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Margot Robbie

Tajno vjenčanje vučice s Wall Streeta

Australska glumica svoju je vrlo uspješnu godinu odlučila zapečatiti – brakom. Na tajnoj ceremoniji, koja se održala u Australiji, Margot Robbie se udala za svojeg dugogodišnjeg dečka, redatelja Toma Ackerleyja.

Svečanosti na kojoj su razmijenili vlastite zavjete, prisustvovali su samo njihovi najbliži prijatelji i obitelj, a kako bi sve sakrili od medija, lokacija vjenčanja bila je tajna sve do zadnjeg trena.

"Tom je želio da se vjenčaju u Britaniji, ali zna koliko Margot znači da se uda u domovini pa je bez problema popustio" - otkrio je jedan od njihovih prijatelja, a ranije ove godine Robbie je priznala da je njezino srce u Australiji te da planira svoju djecu odgajati tamo, s čime se složio i britanski redatelj. Par se upoznao 2013. godine na setu drame "Suite Française" u Francuskoj, a odlučili su svoj najvažniji dan sakriti od medija i propustili dobro zaraditi na svojem vjenčanju. Ipak, glumica je navode o vjenčanju potvrdila objavom fotografije na Instagramu na kojoj je pokazala svoj novi prsten.

Australska glumica Margot Robbie se proslavila ulogom u filmu "Vuk s Wall Streeta" u kojem je glumila s oskarovcem Leonardom DiCaprijem, a samo ove godine snimila je tri blockbustera – "Odred otpisanih", "Legenda o Tarzanu" i "Whiskey Tango Foxtrot" – i zacementirala svoju reputaciju cool djevojke u filmu "Oklada stoljeća".

Linker
11. travanj 2024 11:37