romansa

Tajno vjenčanje zvijezde serije 'Malcolm u sredini': 'Uvijek sam mislio da je to takav kliše'

Glumac Frankie Muniz i njegova zaručnica Paige izgovorili su sudbonosno 'da' i zbog te činjenice su na sedmom nebu.

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini', Frankie Muniz (34) i njegova zaručnica Paige Price ozakonili su svoju vezu, točno četiri godine od njihovog prvog susreta, 21. veljače ove godine.

"Svaki trenutak koji se dogodio 21. veljače bio je savršen. Od trenutka kada smo se zajedno probudili i iskočili iz kreveta bodreći jedno drugoga, pomaganje našem organizatoru vjenčanja u posljednjim pripremama pa sve do trenutka kada sam sa svojom najboljom prijateljicom, držeći je čvrsto za ruku, krenuo do oltara, a sve uz naše najbliže prijatelje i obitelj. Sve je bilo kako smo sanjali", otkrio je Frankie Muniz ekskluzivno za magazin People.

WEST HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 15: Frankie Muniz (L) and Paige Price attend the 2017 Entertainment Weekly Pre-Emmy Party at Sunset Tower on September 15, 2017 in West Hollywood, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for Entertainment Weekly)

"Uvijek sam mislio da je to takav kliše kada ljudi kažu da im je njihov dan vjenčanja bio najbolji dan u životu, no moj je doista to bio.", rastopio se u razgovoru glumac. Frankie je djevojku zaprosio u studenom 2018. i sve je bilo još romantičnije, budući da se odigralo na festivalu puštanja lampiona u zrak u Arizoni.

Prije prije sedam godina sa svojim je fanovima podijelio probleme zdravstvenog stanja: u razdoblju od tek nešto više od godine dana doživio je dva moždana udara. Da nešto nije u redu shvatio je kada je odjednom oslijepio na jedno oko vozeći se na motoru.

"Nisam mogao izgovoriti riječi, a mislio sam da ih izgovaram. Zaručnica me gledala kao da govorim stranim jezikom", rekao je tada.

Linker
20. travanj 2024 08:06