Borba s anksioznošću

Tamara Ecclestone o odvajanju od kćeri: 'Tri sata sam sjedila u autu i plakala'

Tamara Ecclestone, bogata nasljednica vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić, otkrila je da se zbog straha od odvajanja od kćerkice borila i još se bori s anksioznošću. U intervjuu za Happiful magazin prisjetila se i kako je teško podnijela prve vrtićke dane svoje mezimice.

Iz dana u dan Tamara Ecclestone (33) objavljuje fotografije kćerkice Sophije na društvenim mrežama, prije svega na Instagramu. Do te mjere, da svatko tko je prati shvaća da je malena, otkad se rodila prije tri godine i četiri mjeseca, središte njezina svemira. Ali njihova nerazdvojnost došla je svojem kraju: Sophia je ove godine krenula u jaslice, što je 33-godišnjakinja jako teško podnijela.

- Sjedila sam u autu tri sata i lila suze – otkrila je svoju borbu s anksioznošću dok se prisjećala prvog Sophijinog dana u jaslicama.

Koliko se teško odvaja od svoje jedinice pokazala je i izjavom da su prije toga bile najduže razdvojene na samo šest minuta. No, bezuvjetna ljubav prema trogodišnjoj kćeri koju ima sa suprugom Jayjem Rutlandom stajala ju je zdravlja. Otkrila je da se bori anksioznošću zbog straha od odvajanja od kćerkice: sve je započelo kada je postala majka, a pretvorilo se u svakodnevnu borbu zbog straha da joj je kćer u opasnosti.

- To je nešto na čemu moram poraditi i s čime se moram nositi. Nikada nisam bila anksiozna, sve dok nisam postala majka jer se sad bojim da će se mojoj Sophiji nešto dogoditi – otkrila je i dodala da je stalno zabrinuta za nju i da ne može podnijeti niti pomisao da bi joj se nešto moglo dogoditi, a da ona nije uz nju da je utješi.

Linker
25. travanj 2024 06:45