Skrivala trbuh do sada

Tamara Ecclestone sedam mjeseci nakon rođenja druge kćeri pokazala kako je izgledala trudna

Kako je bogata nasljednica jako dobro skrivala trudnoću dok je prošle godine krstarila Hrvatskom, rođenje njezine druge kćeri mnoge je iznenadilo. No, tek se sada odvažila pokazati fotografiju s trudničkim trbuhom u fokusu.

Tamara Ecclestone, kći šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, u kolovozu prošle godine rodila je drugu kći, Serenu,koju od milja zove Riri. Sretnu vijest tada je potvrdio upravo Bernie koji je i sam prošloga ljeta ponovno postao otac u 90. godini.

"Apsolutno sam oduševljen što sam opet djed. Tamara je prije sedam dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Majka i dijete su sjajno. Ona je prekrasna", kazao je Bernie za Daily Mail.

Čitajte i: U tajnosti rodila Tamara Ecclestone: Napadali su je u trudnoći pa je spas našla u Dalmaciji

Naime, Tamara je trudnički trbuh čitavo ljeto sakrivala širokim haljinama dok je krstarila po Hrvatskoj pa zapravo nitko nije ni slutio da očekuje drugo dijete. Ipak, tri tjedna nakon dolaska malene na svijet, i sama Tamara potvrdila je da je rodila. Kako se tada nije hvalila trudničkim fotografijama, tek ih je sad objavila na svom Instagram profilu.

"Sedam mjeseci otkako smo te dobili. Upotpunjuješ nas, Riri", napisala je ponosna majka ispod fotografije u visokoj trudnoći. Pretpostavlja se da je fotografija snimljena u Švicarskoj tijekom posljednjih tjedana trudnoće, gdje je Tamara rodila u tamošnjoj bolnici.

Čitajte i: Tri tjedna joj je trebalo da prizna! Tamara Ecclestone potvrdila da je rodila preslatkom fotografijom

Uvijek se vraćaju u Hrvatsku

Zbog odlično skrivene trudnoće mnogi su mislili kako je Tamara odlučila dobiti drugo dijete putem surogat majke, jer nije tajna da je htjela još jedno.

Ona i suprug Jay Rutland već imaju malenu Sophiju, koja je također htjela brata ili sestru. Ona i njezina obitelj su se tijekom posjeta Hrvatskoj odmarali u društvu sestre Petre i njenog partnera Sama Palmera. Tu su stigle već u lipnju, što je očito zasmetalo brojnim Britancima koji su kritizirali mlade žene koje su na odmoru u Hrvatskoj.

"Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio na bolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park niti vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila", kazala je.

Linker
24. travanj 2024 23:07