LJUBAV I PAŽNJA

Tarik i sinovi raznježili svoju Lejlu povodom njezina rođendana

Koja žena ne voli pažnju? Osobito na poseban joj dan, kao što je to rođendan. Ljepoticu Lejlu Filipović kod kuće je dočekalo iznenađenje koje bi svakoj mami i supruzi izmamilo osmijeh na lice.

Poduzetnica, bivša Miss Hrvatske te supruga glumca Tarika Filipovića slovi za jednu od najženstvenijih Hrvatica javne scene. Na sam rođendan kod kuće ju je dočekalo cvijeće kao stvoreno za nju – nježni ružičasti cvjetovi s pripadajućim svilenim vrpcama bili su upravo savršen znak pažnje njezinih omiljenih muškaraca. Iznenađenje koje su joj pripremili suprug Tarik te sinovi Dino(14) i Arman(10) Lejla je fotografirala i postavila na svoj Instagram profil gdje joj cijeloga dana pristižu najljepše želje povodom njezina 41. rođendana.

#kadteukucanirazvesele #sretanmirođendan #mojidecki

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Prije nekoliko dana, Lejla je zablistala na modnom spektaklu zagrebačkom modnog dvojca ELFS. Za predstavljanje njihove kolekcije pod nazivom “Wild Flower” Lejla je odjenula cvjetnu košulju i uske hlače visokog struka te još jednom opravdala svoj status modno osviještene poznate dame.

Promo

Linker
16. travanj 2024 16:06